Virtuálnymi vstupenkami trnavskému Spartaku pomáhajú fanúšikovia aj známi hráči

NETKY.SK • 6 Apríl 2020, 11:30 • 2 min
Virtuálnymi vstupenkami trnavskému Spartaku pomáhajú fanúšikovia aj známi hráči

TRNAVA - Fanúšikovia trnavského Spartaka v čase pandémie koronavírusu podávajú klubu pomocnú ruku kúpou vstupeniek na virtuálny zápas. Šíriaci sa vírus prerušil všetky športové a spoločenské aktivity na Slovensku, kluby najvyššej futbalovej súťaže vrátane majstra zo sezóny 2017/2018 počítajú s veľkým výpadkom v príjmoch.

slovakia

left justify in out

Pre tieto účely klub zriadil transparentný účet, na ktorý je možné poslať čiastku bezhotovostne alebo vkladom na účet. Fanúšikovia môžu prispieť kúpou symbolického lístka v hodnote 9 €, pričom je možné prispieť ľubovoľnou sumou a zakúpiť neobmedzený počet lístkov. Aktuálny stav účtu si môže každý pozrieť TU.

 

Okrem fanúšikov prispievajú aj futbaloví hráči

Na transparentnom účte pribúdajú aj mená známych futbalových hráčov. Medzi nimi nechýba ani Martin Škrtel, ktorý si zakúpil hneď 100 vstupeniek. Sám sa netají tým, že práve v Trnave by chcel raz ukončiť svoju kariéru.

 

Ďalšími menami sú aj bývalí hráči ako Erik Jendrišek, Martin Mikovič, Marek Bakoš, ako aj súčasní - Erik Grendel, súčasný kapitán klubu - Bogdan Mitrea, či brankár - Dobrivoj Rusov a ďalší. 

 

Fanúšikovia pomáhajú od prvej chvíle

"Cítime, že situácia je vážna. Spartak je aj náš klub a je čas mu pomôcť. Keď mali niektorí z nás problémy, tak nás vedenie podržalo a teraz mu to môžeme vrátiť. Ukážme, že sme jediný klub na Slovensku, ktorý dokáže vypredať zápas, ktorý sa ani neodohrá. V ťažkej dobe treba ťahať za jeden povraz a spoločne budeme veriť, že sa čoskoro stretneme aj na štadióne," citoval klubový web koordinátora zo strany fanúšikov Šimona Fuzáka.

 

"Musím poďakovať fanúšikom, ktorým nie je osud nášho spoločného klubu ľahostajný. Prežívame ťažké obdobie, ktoré môže nejeden klub položiť. Toto si nikto z náš nepripúšťa a chcem ubezpečiť fanúšikov, že vynaložíme všetko úsilie, aby Spartak Trnava prežil," povedal riaditeľ klubu Milan Cuninka.

 

"Keď sme klub kupovali, tak nikto ani len nepomyslel, že by sme sa hneď v prvej sezóne museli boriť s takýmito nečakanými prekážkami. Začínali sme od nuly a vedeli sme, že nás čaká kopa ťažkej práce, no tešili sme sa na výsledky, ktoré by sa v budúcnosti dostavili. Už postup do hornej šestky Fortuna ligy ma naplnil spokojnosťou, že sme na dobrej ceste, aj keď do cieľa je ešte ďaleko. Priznám sa, že táto situácia mi narobila vrásky a mal som rôzne myšlienky. Fanúšikovia však opäť dokázali, že stoja pri nás a to sú veci, ktoré dodávajú optimizmus a chuť do práce. Opäť sme ukázali, že sme jedna veľká červeno-čierna rodina a spoločne môžeme prekonať všetky krízy, hneď ako sa popasujeme s vírusom, ktorý nám strpčuje život," dodal funkcionár Spartaka.

 

Pomôcť môžeš aj ty

Fanúšikovia môžu prispieť kúpou symbolického lístka v hodnote 9 €, pričom je možné prispieť ľubovoľnou sumou a zakúpiť neobmedzený počet lístkov.

 

Pre tieto účely klub zriadil transparentný účet SK5709000000005169578281, na ktorý je možno poslať čiastku bezhotovostne alebo vkladom na účet (platba je neanonymná). Fanúšikovia môžu prispieť kúpou symbolického lístka v hodnote 9 €, pričom je možné prispieť ľubovoľnou sumou, ale aj kúpiť ľubovoľný počet lístkov. V správe pre príjemcu prosíme uviesť - sponzorský dar a meno a priezvisko - a následne odoslať e-mail na adresu vstupenky@fcspartaktrnava.com, aby sme mohli spárovať platbu a zaslať prispievateľovi malú pozornosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona