Tragická dopravná nehoda v Dolnom Kubíne

NETKY.SK • 5 September 2023, 14:30 • 2 min
Tragická dopravná nehoda v Dolnom Kubíne

Dňa 04.09.2023 v poobedňajších hodinách došlo na priechode pre chodcov vedúceho cez cestu prvej triedy č. 59 v Dolnom Kubíne v miestnej časti Kňažia, k dopravnej nehode.

slovakia

left justify in out

49 ročný vodič viedol nákladné motorové vozidlo zn. Volvo ( celú jazdnú súpravu) v smere od obce Oravský Podzámok na Dolný Kubín, pričom z doposiaľ nezistených príčin vošla do jazdnej dráhy chodkyňa, následkom čoho došlo ku ich stretu. Vodič sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. U chodkyne bola zistená prítomnosť alkoholu vo vydychovanom vzduchu s výsledkom 0,92 promile. Pri dopravnej nehode utrpela 68 ročná žena zranenia, ktorým žiaľ v nemocnici podľahla. Ďalšie okolnosti ako aj príčiny tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Predchádzajme tragédiám na cestách
Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Zdroj KRPZ Žilina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies