Bodky sú večne živé! Milujú ich návrhári aj celebrity

NETKY.SK • 8 August 2013, 21:21 • 2 min
Bodky sú večne živé! Milujú ich návrhári aj celebrity

BRATISLAVA - V čom sa na verejnosti objaví celebrita, to je aktuálnym trendom. Inak to nie je ani s bodkovanou módou.

slovakia

left justify in out

Bodky nie sú na módnej scéne ničím novým a o ich čare vedela nejedna módna ikona už v minulosti. Nosia sa v podstate každú sezónu a už od štyridsiatych rokov sa objavujú v kolekciách svetoznámych návrhárov. Mená ako Nina Ricci, Giorgo Armani, Christian Dior, Karl Lagerfeld či Marc Jacobs, všetky si môžete spojiť aj s bodkami.

Bodkovaná móda má mnoho tvári. Na jednej strane môže pôsobiť veselo, hravo až infantilne, rovnako však môžu byť bodky elegantné a decentné. Také sme ich napríklad videli na krásnej Audrey Hepburn, keď raňajkovala u Tiffaniho alebo na Marylin Monroe, ktorá si svojou charizmou a štýlom podmanila svet.

Bodkované celebrity


Bodkovaná móda zažíva posledné týždne veľký boom najmä vďaka Kate Middleton. Keď na otvorení štúdií Warner Bros čarovala v čierno-bielych bodkovaných šatách z Topshopu, v celej Británii sa akoby švihnutím jej prútika do niekoľkých hodín vypredali. A o pár týždňov neskôr si v bledomodrých šatách s bielymi bodkami odniesla svojho malého princa z nemocnice. Bodky sú teraz in.

Po bodkovanej móde už siahli aj hviezdička Kim Kardashian, herečka Demi Moore, Diane Kruger, modelky Alena Šeredová a Doutzen Kroes, speváčka Christina Aguilera, herečka Anne Hathaway, herečka Jessica Alba, večne elegantná Victoria Beckham a mnohé ďalšie.

O tom, že bodky patria aj na červený koberec, nás počas minuloročných Oscarov presvedčila herečka Natalie Portman, ktorá očarila v červenej róbe s čiernymi bodkami z dielne Dior.

Bodky sú všade


Trendom letnej sezóny sú bodky najmä na plavkách, ale v obchodoch nájdete aj kvantá iného bodkovaného tovaru. Rozviate šaty, sexy úzke nohavice, ale aj množstvo doplnkov. Bodky sú pritom rôznych veľkostí a hitom sú tiež našité trblietavé. Inšpirujte sa našou galériou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies