Tvrdí, že bola ruskou špiónkou. Počas výcviku dostala lekcie sexu a zvádzania mužov

NETKY.SK • 22 Marec 2022, 17:48 • 2 min
Tvrdí, že bola ruskou špiónkou. Počas výcviku dostala lekcie sexu a zvádzania mužov

Influencerka sa rozhovorila o svojej búrlivej minulosti. Údajne pracovala ako špiónka a počas výcviku sa naučila, ako zviesť mužov a dokonca absolvovala aj lekcie sexu.

slovakia

left justify in out

Údajná bývalá ruská špiónka prehovorila o praktikách, ktoré sa naučila počas vojenského programu, ktorý absolvovala pred niekoľkými rokmi. Podľa jej slov dostávala lekcie sexu a naučila sa aj to, ako zvádzať „svoje ciele", píše portál Ladbible. Aliia Roza je influencerka, od ktorej sa už od útleho detstva očakávalo, že pôjde v stopách svojho otca, vysoko postaveného vojenského generála, a vstúpi do armády. 

 

 

Žena s kazašským pôvodom údajne ukázala denníku The Sun fotky zo svojho tréningu na vojenskej akadémii, nemá však žiadne presvedčivé dôkazy na podporu svojho tvrdenia, že bola špiónkou. Vraj si odvtedy zmenila meno a od špionáže prešla k vedeniu vlastnej firmy zaoberajúcej sa stykom s verejnosťou.

 

Do Ameriky sa vraj dostala z Európy po tom, ako ušla z Ruska, keď takmer prišla o život počas nevydarenej misie, ktorej cieľom mala byť úspešná infiltáricia do mocného drogového gangu. Pre britský bulvár priblížila rôzne detaily výcviku. „Ukázali nám, ako zvádzať a manipulovať ľudí, ako strieľať z rôznych druhov zbraní,  robiť bojové umenia a byť dokonalým vojakom v poli,“ povedala.

 

Keď sa zistilo, s kým spolupracuje, začala ju prenasledovať polícia a Vladimirovi priatelia ju skrývali takmer rok. Až po roku ukrývania sa situácia upokojila a polícia pátranie ukončila.

 

 

Výcvik na akadémii údajne zahŕňal aj lekcie sexu. „Cesta zvádzania je plánovaná stratégia a vyžaduje si čas. Sexuálna výchova bola naozaj dôležitá, pretože sme museli byť tými najlepšími milenkami. Potrebovali sme docieliť, aby osoba, ku ktorej sme sa mali dostať, k nám nebola len milá, ale aby sa do nás zamilovala a mohla nám poskytnúť potrebné informácie. Museli sme si získať jej dôveru,“ priblížila proces výcviku.

 

 

V posledných príbehoch na Instagrame odsúdila prebiehajúcu vojnu na Ukrajine a inváziu Ruska. Na sociálnej sieti má milión sledovateľov a na jej účte nájdete napríklad aj fotky s Paris Hilton či hercom Jamesom Caanom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies