Bayern poprel správy o kontrakte s Lewandowským

NETKY.SK • 26 Apríl 2013, 11:56 • 2 min
Bayern poprel správy o kontrakte s Lewandowským

MNÍCHOV - Predstavitelia futbalového Bayernu Mníchov popreli správu, že kanonier Borussie Dortmund Robert Lewandowski už podpísal kontrakt s novým bundesligovým šampiónom.

slovakia

left justify in out

 Dementi prišlo po tom, čo bulvárny denník Bild bez uvedenia zdroja informoval, že poľský útočník má s Bavormi dve zmluvy - jednu platnú od roku 2013 a druhú od roku 2014. "Bayern nemá uzavretý žiadny kontrakt s Lewandowským," uvádza sa v stanovisku mníchovského klubu. Médiá už mesiace špekulujú o budúcnosti 24-ročného zakončovateľa, ktorý má do konca nasledujúcej sezóny platnú zmluvu v Dortmunde, vrátane jeho možného prestupu do Bayernu. Zákulisné dohady o ďalších krokoch Lewandowského sa vystupňovali po jeho stredajšej štvorgólovej nádielke do siete madridského Realu (4:1) v prvom semifinále Ligy majstrov. Mníchovčania si od sezóny 2013/2014 už zabezpečili služby ďalšieho hviezdneho hráča Borussie Maria Götzeho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies