Barkhad Abdi si zahrá v pokračovaní filmu Blade Runner

NETKY.SK • 29 Jún 2016, 15:52 • 2 min
Barkhad Abdi si zahrá v pokračovaní filmu Blade Runner

HOLLYWOOD - Herec Barkhad Abdi sa predstaví v pokračovaní sci-fi trileru Blade Runner (1982).

slovakia

left justify in out

Zatiaľ však nie je známe, akú postavu 31-ročný rodák zo Somálska vo filme stvárni. Snímka režiséra Denisa Villeneuvea by sa mala do amerických kín dostať 6. októbra 2017 a zahrajú si v nej aj Mackenzie Davis, Ryan Gosling, Robin Wright, Ana de Armas, Carla Juri, Sylvia Hoeks, Dave Bautista či Harrison Ford, ktorý opäť stvárni Ricka Deckarda.


Autormi scenára sú Michael Green a Hampton Fancher, ktorý sa podieľal aj na tvorbe pôvodnej snímky. Na novinke spolupracuje tiež režisér prvého filmu Ridley Scott. Príbeh snímky sa bude odohrávať niekoľko desaťročí po udalostiach z prvého filmu, v ktorom mal Rick Deckard nájsť a odstrániť replikantov. S nakrúcaním plánujú začať v júli.


Barkhad Abdi sa preslávil v roku 2013 stvárnením jedného z pirátov v životopisnej snímke Kapitán Phillips: Prepadnutie lode Alabama, ktorá mu vyniesla cenu BAFTA a nominácie na Oscara, Zlatý glóbus, Critics' Choice Movie Award či Screen Actors Guild Award. Zahral si aj vo filmoch Eye in the Sky (2015) alebo Grimsby (2016).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies