Revolúcia v odpadovom hospodárstve: Zberný dvor Zohor predstavuje ekologické a efektívne spracovanie odpadu

NETKY.SK • 14 Február 2024, 14:00 • 2 min
Revolúcia v odpadovom hospodárstve: Zberný dvor Zohor predstavuje ekologické a efektívne spracovanie odpadu

ZOHOR - Zberný dvor Zohor ponúka komplexné služby likvidácie a zhodnotenia odpadu. S moderným zariadením a energeticky efektívnym prístupom sa stará o ekologické spracovanie stavebných odpadov.

slovakia

left justify in out

Zberný dvor Zohor sa stáva synonymom pre ekologické a efektívne spracovanie odpadu. Súčasťou ich širokého portfólia služieb je aj kontajnerový servis, ktorý zabezpečuje prepravu, likvidáciu alebo zhodnotenie odpadu v súlade s legislatívou. Zberný dvor pre Vás zabezpečí dovoz kontajnera o objeme 8 m3, odvoz kontajneralikvidáciu resp. zhodnotenie odpadu v zmysle legislatívy a prísneho dodržania Zákona o odpadoch č. 79/2015. Pre túto činnosť bol rozšírený aj strojný park o nové vozidla IVECO EuroCargo ML190EL28/P, ktoré pre Vás bude zabezpečovať prepravy Vašich odpadov. Investície do nových vozidiel a moderného zariadenia vytvárajú optimálny priestor pre komplexné riešenie odpadového hospodárstva.

 

S neustálym zdôrazňovaním environmentálnych noriem a zákonných predpisov Európskej Únie sa Zberný dvor Zohor rozhodol rozšíriť svoje služby. Spustili dcérsku spoločnosť AFR GROUP s.r.o. - Združenie, ktorá prevádzkuje zariadenie na zber stavebných odpadov v Zohore. Toto moderné stredisko je vybavené najnovšími technológiami a poháňané obnoviteľnými zdrojmi energie, čo zabezpečuje efektívne a ekologické spracovanie odpadu.

Stavebné materiály získané z recyklácie odpadu sa stávajú dôležitým zdrojom pre nové projekty. Proces recyklácie zahŕňa mechanické drvenie a triedenie odpadu, čím vznikajú materiály vhodné na stavebné účely. Recyklovať je možné odpad z demolácií budov, vozoviek alebo iných objektov a podkladov. To nielenže šetrí prírodné zdroje, ale aj výrazne redukuje environmentálne dopady a znižuje potrebu skládok.



Zberný dvor Zohor má všetky potrebné povolenia a súhlasy, čo garantuje zákonnosť a kvalitu poskytovaných služieb. Ich misia spočíva nielen v spracovaní odpadu, ale aj v podpore udržateľného rozvoja a ochrane životného prostredia.


Ekologické spracovanie odpadu je kľúčom k udržateľnej budúcnosti. S Zberným dvorom Zohor máte istotu, že váš odpad je v správnych rukách a prispievate k ochrane životného prostredia pre ďalšie generácie. Viac sa dozviete na webstránke: https://afrgroup.sk/. V prípade Vášho záujmu o služby odvozu a likvidácie odpadov môžete zberný dvor kontaktovať telefonicky na tel. čísle: +421 914/222 565 alebo e-mailom: zbernydvor@afrgroup.sk. Cenníky služieb Vám budú zaslané e-mailom v prípade Vášho dopytu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: AFR GROUP s.r.o. / Zberný dvor Zohor (tento článok obsahuje sponzorované odkazy), Foto: AFR GROUP s.r.o. / Zberný dvor Zohor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies