AKTUÁLNE VÝSLEDKY FNC 5

NETKY.SK • 2 December 2023, 17:52 • 2 min
AKTUÁLNE VÝSLEDKY FNC 5

Portál Netky.sk sa nachádza na štadióne Ondreja Nepelu a poskytneme Vám aktuálne informácie z turnaja

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Fight Night Challenge 5 nám pomaly ale isto začína a my sme pri tom. 

 

STRÝCO FILIP vs. VLČEK

- veľmi silovo náročný zápas plný skvelých úderov vyhráva 3:0 na body Strýco Filip. 

- po zápase vstúpil do ringu aj Filip Sulík, pôvodný súper Strýca Filipa. Vyzval Strýca na zápas, ten ale zapas odmietol a Filip Sulík sa nakoniec stretne s porazeným Vlčekom.

KIRÁLY vs. CVERNA

- WAU! Aj tak by sa dal opísať zápas dvoch ťažkotonážnikov. Zápasu nechýbalo absolutne nič. Plno akcie, prestreliek a zaujímavých momentov priniesol práve tento zápas. Maťo Király ako menší outsider zápasu zápas zvládol a vyhráva 2:1 na body.

MURCIN vs. MOŠPAN

- NEUVERITEĽNÝ ZÁPAS mohli fanúšikovia vidieť na štadióne Ondreja Nepelu. V prvom kole bol Johny Murcin v počítaní a v treťom kole skoro dokonal veľký comeback. Bodových to ale nepresvedčilo a Mošpan vyhráva na body.

PUKAČ vs. KOKY

- zápas dvoch špičkových fighterov rozhodlo opäť bodové rozhodnutie. A to jednoznačne 3:0 na body vyhráva Robo Pukač.

BARÓN vs. PAGY

- 44 ročný Pagy ukázal že nepatrí do starého železa. Baron v celom zápase nič nepredviedol, utekal svojmu súperovi a rozhodca sa po niekoľkých napomenutiach rozhodol zápas ukončiť pre Baronovu pasivitu.

PALI HARI vs. FUČO

-  jeden z najväčších ťahákov FNC 5 končí znova na bodové rozhodnutie. Pali Hari skoro celý zápas ustupoval uhýbal sa Fučovým úderom a jasne si tým získal bodových ktorý mu prisúdili víťazstvo 2:1 na body

TRESOR vs. BERGER

- opäť a zas zápas na body. Tentokrát víťazný roh červený. Erik Tresor zdolal Bergina. 

FLEXKING vs. ŠTRBA

- Adam mal pár dobrých úderov ktoré zamávali Andreasom ale nestačilo to na výhru. Skúsenejší FlexKing knockoutoval Štrbu v 2.kole.

MOMO vs. HOSSA

- Neuveriteľný zápas, plný emócií a skutočného boja. Hossa ako dlhoročný profesionálny športovec, hokejista, reprezentant SR nastúpil proti raperovi Momovi, ktorý 1 rok tvrdo trénoval, čo aj sám potvrdil na záver po zápase, kde prejavil veľkú pokoru. Tento zápas bol zápasom dvoch skutočných osobností. Hossa tvrdo tlačil v prvom kole, v druhom kole to už začínalo byť vyrovnané. Momo sa neovládol a dal úder Hossovi po tom čo rozhodca prerušil zápas povelom Stop. Následne Momo vypľul chránič v smere súpera, to rozhodcu a porotu viac nahnevalo. Za tento počin sa na záver ospravedlnil v dojímavom príhovore. Hossa, ktorý ako víťaz mal príhovor prvý, prejavil tiež pokoru, úctu a veľkú profesionalitu. Tento zápas sa skončil porážkou Moma, ale obaja súperi prejavili rešpekt a publikum to patrične ocenilo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Matej Száraz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies