Reportáž: Exkluzívny rozhovor s Flexkingom po presvedčujúcej výhre na Fight Night Challenge VI

NETKY.SK • 21 Apríl 2024, 18:30 • 2 min
Reportáž: Exkluzívny rozhovor s Flexkingom po presvedčujúcej výhre na Fight Night Challenge VI

Online portálu Netky.sk sa podaril špeciálny pozápasový rozhovor s účastníkom hlavného zápasu FNC 6 , Frayerom Flexkingom, kde sme ho vyspovedali tesne po výhre nad svojím súperom Strýcom Filipom. Vyjadril sa aj Flexov tréner, bývalý majster sveta či Európy a legenda v bojových športoch Miroslav Cingel.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Atmosféra bola búrlivá a ohlušujúca, ľudia si večer užívali a Fight Night Challenge VI odohrávajúci sa v útrobách arény Ondreja Nepelu tak opäť nesklamal a doručil čo fanúšikom sľuboval - kvalitnú dávku zábavy ale aj športových výkonov. 
Brány sa otvárali už pred 6. hodinou večernou a davy zvedavých fanúšikov tak mali možnosť pohodlne sa usadiť či vychutnať si občerstvenie. Priebeh zápasov si podrobne rozoberieme v našom nasledujúcom článku a tak ako sa natočila aj filmová séria Star Wars, aj my retrospektívne preskočíme na koniec večera, konkrétne na hlavný zápas , jeden z najočakávanejších a rozhodne najvyhrotenejších čo event priniesol.

Prvým nastupujúcim bol známy influencer zo Startitupu, Strýco Filip - Filip Toth, ktorý si ako nástupovku vybral svoju vlastnú pesničku ,,Jak Borovička kope,,.  Pri vstupe do arény vyzeral byť extrémne odhodlaný a môžem vám povedať že už to absolútne nebol ten zlatý vypapkaný moderátor ktorý chutná a hodnotí jedlá. V očiach mu bolo vidieť obrovské odhodlanie a veru vyzeral bezpochyby výborne pripravený.

Hala na sekundy stmavla aby vzápätí vybuchla do ohlušujúcej hry svetla a hier z ktorej oparu sa, taktiež za zvukov svojej vlastnej tvorby ,,Fantázia,, vynoril Andreas ,, Frayer Flexking Stolárik,,stálica FNC s rekordom 4-1. Rovnaké odhodlanie v očiach a tvrdý pohľad prezrádzal že to bude kruté a borci si rozhodne nič nedarujú. V tomto momente som sa už tešil ako malý chlapec na novú časť Herkulesa na markíze v deväťdesiatom deviatom. 

Ale vráťme sa naspäť do momentu keď už sme mali oboch borcov v ringu. Komentovania sa zhostil Samozvaný ktorý nám predstavil červený aj modrý roh. Aj keď publikum trochu sklamalo ale neprekvapilo keď vybučali Flexkinga, všetci sme boli v napätí ako to celé dopadne. Vyhrá skúsenosť či dravá sila a odhodlanie? 

Prvé kolo nám začalo a borci si buchli rukavicami. Strýco Filip sa pred zápasov vyjadril že bude Flexa biť dokým nebude mať rešpekt a aby dostál svojich slov, prvé sekundy sa vyrútil na Andreasa a snažil sa ho zastrašiť a trafiť nejakým capákom. Flexo odpovedal krátkymi no presnými jednotkami ktoré strýco cítil a odpovedal na ne celkom vydarenými zadnými plavákmi, ktoré však ku koncu kola schytával aj on sám. Flexking sa šikovne a rýchlo pohyboval z miesta na miesto čím výrazne sťažoval prácu zverenca Kings Gymu a šikovne mu bral kondičku a on na to veľmi nevedel odpovedať. Prvé kolo tak išlo na stranu červeného rohu a zverenca legendárneho Miroslava Cingela.
2 kolo prebiehalo v podobnom duchu kedy Flexking šikovne využíval rýchlosť a vysielal tvrdé zadné ktoré nachádzali svoje miesto čoraz častejšie a častejšie a bolo vidno že Filipovi nechutnajú. Zhruba v druhej polovici druhého kola sme si mohli všimnúť že oko stýca Filipa je zvláštne navreté a strýcove odpovede na údery sú čoraz zriedkavejšie.

Flexking zaňuchal výhodu a vyslal na strýca sériu drtivých úderov kde jeden z nich nepríjemne zasiahol bradu, po ktorej rozhodca zahájil prvé počítanie. Rešpekt že Strýco sa nechcel vzdať a po pár sekundách vyzeral byť opäť pripravený. Zdanie však klame, a o pár sekúnd a pár flexkingových hákoch sa zase počítalo. To sa ešte síce Strýco Filip pozviechal no na nasledujúcu sériu asi 5 úderov po sebe už nemal odpoveď a zápas bol tak ukončený na TKO.
Treba povedať že súperi si uznali rešpekt a navzájom sa podporili. Strýco Filip však priznal že ho mrzí že nenaplnil svoje slová, nakoľko to bol jeho posledný zápas v živote.
Netkám sa ako prvému médiu podaril exkluzívny rozhovor s Flexkingom len pár chvíl po zápase, kedý nám plný emócíí opísal zápas aj čo plánuje ďalej.

Aby toho nebolo málo podarilo sa nám vyspovedať aj jeho hlavného trénera a legendu bojových športov Miroslava Cingeľa, ktorý je štátny,európsky aj svetový šampión.
Ponorte sa snami do magickej atmosféry sobotného večera a vychutnajte si rozhovor šampiónov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies