Mechanik McLarenu sa vyliečil, stajňa budúci týždeň odlieta z Austrálie

NETKY.SK • 19 Marec 2020, 09:30 • 2 min
Mechanik McLarenu sa vyliečil, stajňa budúci týždeň odlieta z Austrálie

MELBOURNE - Mechanik tímu F1 McLaren Racing, ktorý mal pozitívny nález na nový koronavírus, už nevykazuje symptóny ochorenia COVID-19. Vedenie stajne v informovalo, že aj sedem ďalších zamestnancov tímu, ktorí sa podrobili testom malo negatívne výsledky.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Návrat

Pre istotu 16 členov tímu zostane ešte týždeň v karanténe, ako im to odporučili austrálske úrady. Tím by sa mohol vrátiť do Británie budúci týždeň.

 

McLaren ako prvý

Zamestnanec McLarenu mal ešte minulý štvrtok pozitívny test na koronavírus, tím v reakcii okamžite odvolal svoju účasť na Veľkej cene v Melbourne. Úvodné podujatie sezóny bolo následne podľa očakávania zrušené.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Joe Cetin (@joecetinnn),

 

Odklad aj ďalších pretekov

Organizátori F1 po zrušení úvodnej Veľkej ceny sezóny 2020 odložili aj následné tri podujatia v Bahrajne, Vietname a Číne. V ohrození sú aj ďalšie preteky v Holandsku, Španielsku a Monaku.

 

Predbežný štart sezóny 2020

Podľa predbežných odhadov by mala sezóna nového ročníka kráľovnej motoršportu odštartovať 7. júna podujatím pri brehoch Kaspického mora v azerbajdžanskom Baku. Sedem predchádzajúcich VC, ktoré sa mali pôvodne pred týmito pretekmi uskutočniť, bude zrejme anulovaných.

 

 

Koronavírus vo svete

Celosvetovo je v 170 krajinách/územiach potvrdených viac ako 218-tisíc prípadov nákazy novým koronavírusom SARS-CoV-2, podľahlo mu vyše 8800 osôb.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies