Veľké gesto slovenského bojovníka: Bonus za zápas večera venuje tým, ktorí to najviac potrebujú!

NETKY.SK • 29 Máj 2024, 18:00 • 2 min
Veľké gesto slovenského bojovníka: Bonus za zápas večera venuje tým, ktorí to najviac potrebujú!

Po poslednom turnaji RFA x ZHS bolo spustené hlasovanie na stránke MonacoBet.sk, kde fanúšikovia vybrali za najlepší zápas večera duel Matyasa Viszlaya s Milošom Dobrašom. Suma 2 000 eur bola rozdelená v pomere 3:1, teda víťaz Viszlay si odniesol 1 500 eur. Košický rodák oznámil, že plánuje tieto peniaze venovať na dobrú vec.

slovakia

left justify in out

Bonus opäť pre slovenského fightera
RFA v spolupráci s kasínom MonacoBet premiérovo spustila hlasovanie o bonus za zápas večera bezprostredne po spoločnom turnaji s IAF v Nových Zámkoch. Napriek tomu, že sa zápas skončil expresne rýchlo, fanúšikovia vybrali duel Horínek vs. Zeljko. Veľmi podobný osud mal aj duel Matyasa Viszlaya so súperom z Bosny a Hercogivny.
 
Miloš Dobraš nestíhal na svojho slovenského súpera po žiadnom smere a košický bojovník si pripísal veľmi rýchle ukončenie na TKO hneď na začiatku 1. kola. Keďže fanúšikovia rozhodli, že práve tento súboj sa im zo všetkých z celého galavečera páčil najviac, Viszlay si odnáša bonus 1 500 eur, s ktorým už načrtol svoje plány.

Časť peňazí pôjde na dobrú vec
Organizácia RFA zverejnila víťaza hlasovania na svojom Instagrame a netrvalo dlho, kým prišla Viszlayova prvá reakcia: „Neskôr sa k tomu vyjdarim. Určite chcem svoju časť darovať na dobrú vec a pomôcť niekomu, kto to najviac potrebuje,“ avizuje Viszlay, ktorý zatiaľ nešpecifikoval, o akú dobročinnú organizáciu alebo rodinu pôjde.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
RFA, Zdroj foto: RFA
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies