Tron: Začala sa migrácia tokenov TRX

NETKY.SK • 22 Jún 2018, 16:00 • 2 min
Tron: Začala sa migrácia tokenov TRX

PEKING – Kryptomena Tron vo štvrtok 21.júna začala s migráciou tokenov TRX na vlastnú sieť. Doteraz fungoval Tron na blockchaine Etherea.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Digitálna mena Tron, ktorú vytvoril bývalý zamestnanec spoločnosti Ripple Justin Sun, sa snaží vytvoriť skutočný decentralizovaný internet, na ktorom môžu fungovať decentralizované aplikácie (dapps). Projekt, ktorý začal svoju existenciu na blockchaine Etherea, spustil 31.mája svoju vlastnú sieť MainNet, ktorá má byť konkurenciou pre bývalého hostiteľa.

 

img

 

Migrácia tokenov TRX je momentálne kľúčovou súčasťou realizácie technológie spoločnosti Tron. Zaujímavé však je, že road map tejto kryptomeny pôvodne neobsahoval takýto krok a dokonca nepočítal ani so spustením vlastnej siete.

 

Sun pôvodne chcel ponechať svoj projekt na blockchaine Ethereum, avšak problémy so sieťou ho donútili zmeniť názor, oddeliť sa od tohto protokolu a spustiť vlastnú sieť.

 

Máte tokeny TRX?

 

img

 

Presun tokenov z jednej siete na druhú nijako neovplyvní počet ani hodnotu kryptomeny Tron pre jej držiteľov. Tokeny ERC-20 TRX, ktoré boli distribuované počas vývojovej fázy budú vymenené za natívne tokeny TRON-20 TRX.

 

Ak máte Tron na niektorej burze, tak nemusíte robiť absolútne nič. Všetky vaše tokeny budú presunuté z Ethereum peňaženiek do Tron peňaženiek.

 

Na rozdiel od iných projektov, ako napríklad EOS, ktorý umožňuje výmenu aj manuálne, migrácia tokenov Tron bude vykonaná na burzách. Proces začal včera a majitelia TRX majú čas do 24.júna, aby vložili svoje ERC-20 TRX tokeny na jednu z 30 búrz, ktoré túto migráciu podporujú.

 

img

 

Držitelia Tronu si však nebudú môcť z burzy vybrať svoje TRX tokeny od 22. júna do 25. júna. Dňa 24. júna sa na burzách uskutoční "snímkovanie" zostatkov TRX tokenov na účtoch klientov, aby sa zabezpečilo, že všetky transakcie prebehnú v poriadku. Nasledujúci deň 25. júna burzy zmrazia vklady aj výbery TRX, avšak obchodovanie s nimi bude fungovať bez problémov.

 

Justin Sun vyhlásil, že práve ukončenie migrácie tokenov 25.júna bude zároveň aj dňom nezávislosti pre kryptomenu Tron, keďže už viac nebude závislá na blockchaine Ethereum.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies