Titan Fight Night 19: Nová éra bojových športov v Nitre!

NETKY.SK • 14 Máj 2024, 16:30 • 2 min
Titan Fight Night 19: Nová éra bojových športov v Nitre!

Slovenská organizácia TFN (Titan Fight Night) oslavuje svoj úspešný nástup na bojovú scénu už od roku 2014. Od tohto roku sa stali skutočným fenoménom a prispeli k popularizácii bojových športov na Slovensku. S príchodom roku 2024 vstupuje TFN do novej éry, čo ju ešte viac dostáva do povedomia fanúšikov po celom Slovensku.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Od svojho založenia TFN propaguje bojové športy v rôznych formách a stali sa liahňou talentov nielen zo Slovenska, ale aj z Česka, Maďarska a ďalších krajín. Ich najnovšie podujatie, Titan Fight Night 19, ktoré sa uskutoční 18. mája 2024 v Mestskej športovej hale v Nitre, sľubuje ďalšiu veľkolepú šou.

Podujatie začne fenomenálnou MAMMAL Katsudo Ligou, ktorá svojím formátom jedinečným určite zaujme divákov. Hlavným súbojom večera bude duel ťažkých váh o titul TFN medzi Novozámčanom Julom Bukaiom a rumunským bojovníkom Kutasi. Okrem toho sa môžeme tešiť aj na súboje ako Lukáš Antal proti domácemu Gatarovi, a ďalšie vzrušujúce zápasy.

Medzi očakávanými predzápasmi bude súboj medzi slovenskými reprezentantmi Jakubom Ihlarom a Adrianom Krenom, ktorý ukáže, kto je budúcnosťou slovenskej amaterskej MMA scény. Ďalším zaujímavým súbojom bude zápas medzi dvoma slovenskými talentmi, Lukášom Mustafom a Ivanom Krošlakom, ktorý má v sebe genetickú dedičnosť po svojom boxujúcom otcovi.

"Naším cieľom je nielen prinášať skvelé zápasy, ale aj vychovávať nové hviezdy domácej bojovej scény. Veríme, že fanúšikovia si na našom podujatí užijú nielen skvelú športovú show, ale aj nezabudnuteľné zážitky," povedal zakladateľ TFN, Marek Herda.

Nezmeškajte túto príležitosť a pridajte sa k nám na Titan Fight Night 19, kde sa stretne elita bojových športov v neuveriteľných súbojoch plných vášne a adrenalínu! Vstupenky sú k dispozícii v sieti predpredaj.sk a u našich partnerov. Buďte s nami a zažite neopakovateľný zážitok plný bojových umení!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Marek Herda
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies