Star Wars Acolyte dostalo prvé dve epizódy. Uvidíme zrod rytierov Jedi +VIDEO

NETKY.SK • 6 Jún 2024, 20:10 • 3 min
Star Wars Acolyte dostalo prvé dve epizódy. Uvidíme zrod rytierov Jedi +VIDEO

Milovníci sveta Star Wars majú opäť dôvod na radosť. Na streamovaciu platformu Disney+ totiž prichádza nový seriál s prívlastkom The Acolyte. Bude opäť v niečom iný, ako sme zatiaľ mohli na obrazovkách vidieť.

slovakia

left justify in out

Prvé epizódy zo Star Wars Acolyte série sú už dostupné na Disney+. Táto séria nás zavedie do obdobia takzvanej The High Republic (Vrcholnej republiky), ktorú sme ešte doteraz v hranej podobe nemohli vidieť. Dej sa odohráva viac ako 100 rokov pred udalosťami filmu Star Wars: Skrytá hrozba.. Recenzie sa už objavujú a zatiaľ čo recenzenti dali seriálu 93%, diváci len 34%. Aspoň podľa aktuálnych čísiel na Rotten Tomatoes.

Ak ste už videli prvé časti, zrejme viete, prečo dostáva také hodnotenia. Na jednej strane je to zaujímavé, slušne spracované, na druhej, minimálne podľa týchto častí sa niektorým veciam ťažko verí. A hlavne ten nápad dať Carrie Ann Moss na všetky plagáty...

Teraz po prvých dvoch epizódach bude vychádzať pravidelne každý týždeň ďalšia časť a spolu bude 8 epizód.

Ukáže sa aj Sith s červeným mečom a hrozivou maskou, ale je potvrdené, že pôjde o zatiaľ neznámu postavu a nebude teda zobrazovať žiadneho zo známych sitských lordov z legiend.

Dej sa bude točiť okolo vraždy uznávaného majstra Jedi. Ukáže sa, že je za tým bývalá padawanka z chrámu Jediov, ktorá sa vydala cestou temna. Dokopy sa máme dočkať ôsmich epizód, prvá dvojica odštartovala rovno s premiérou.

V seriáli účinkujú Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo a Carrie-Anne Moss a ďalší.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Sector, TechBox, Foto: sector.sk
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies