Spartak Trnava privíta v júli v prípravnom zápase Aston Villu

NETKY.SK • 5 Jún 2024, 11:36 • 2 min
Spartak Trnava privíta v júli v prípravnom zápase Aston Villu

TRNAVA - Futbalisti Spartaka Trnava sa v lete stretnú na domácej pôde v prípravnom dueli s anglickým klubom FC Aston Villa. Štvrtý tím uplynulého ročníka Premier League sa v rámci svojho turné predstaví na štadióne Antona Malatinského v sobotu 20. júla o 16.00 h. Oba kluby o tom informovali na svojich webstránkach.

slovakia

left justify in out

"Futbalový zápas leta! Štvrtý najlepší tím mimoriadne prestížnej a sledovanej Premier League 2023/24 sa na svojom pripravovanom svetovom turné zastaví počas leta v Trnave," uviedol Spartak na oficiálnej stránke. Klub informoval, že online predpredaj vstupeniek sa začne už v sobotu 15. júna.

Aston Villa sa potom na prelome júla a augusta predstaví na miniturné v USA, kde sa zverenci trénera Unaia Emeryho stretnú postupne s Columbusom Crew, RB Lipsko a mexickým Club America.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR, Foto: Sportnet / TASR
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies