Rihanna vystúpi na Oscaroch so skladbou Lift Me Up

NETKY.SK • 24 Február 2023, 11:14 • 2 min
Rihanna vystúpi na Oscaroch so skladbou Lift Me Up

Rihanna sa raduje, polčasová show Super Bowl nebude posledná, na ktorej barbadoskú speváčku uvidíme. Hudobná superstar má naplánované vystúpenie s piesňou Lift Me Up počas najväčšej noci v Hollywoode – odovzdávania Oscarov. Pieseň, ktorú vytvorili Tems, Ryan Coogler a Ludwig Göransson, bola uvedená na soundtracku Black Panther: Wakanda Forever. 95. slávnostné odovzdávanie cien Akadémie sa bude vysielať 12. marca a moderovať ho bude Jimmy Kimmel.

slovakia

left justify in out

Začiatkom tohto mesiaca Rihanna oslnila divákov Super Bowlu sólovou šou v polčase, v ktorej verejne odhalila svoje druhé tehotenstvo so svojím partnerom, rapperom A$AP Rockym.
13-minútové vystúpenie bolo veľmi očakávané medzi Rihanninými fanúšikmi, z ktorých mnohí ju nevideli odkedy zdobila pódium Grammy v roku 2018, keď predviedla 'Wild Thoughts' s DJ Khaledom.
V posledných rokoch si Rihanna dala pauzu od hudby, aby sa zamerala na svoje obchodné aktivity, ako je značka make-upu Fenty Beauty a rad spodnej bielizne Savage X Fenty.
Lift Me Up je prvá sólová pieseň, ktorú Rihanna nahrala od svojho posledného albumu ANTI, ktorý vyšiel v roku 2016.
Keď hovorila o svojom návrate k hudbe po sedemročnej prestávke, Rihanna povedala, že je v bode, kedy chce kreatívne objavovať.
"Cítim sa otvorená skúmaniu, objavovaniu, vytváraniu vecí, ktoré sú nové, veci, ktoré sú iné, veci, ktoré sú mimo, divné. Pre mojich fanúšikov to možno nikdy nebude dávať zmysel... Chcem sa baviť s hudbou," povedala Rihanna. S vystúpením na Oscaroch sa Rihanna pripája k Beyonce a Lady Gaga, ktoré obe v posledných rokoch oslnili ako hudobní hostia na pódiu Academy Award.
Jej pieseň Lift Me Up bude súťažiť o najlepší pôvodný názov piesne proti Lady Gaga, ktorá sa uchádza o svoju štvrtú nomináciu za skladbu Hold My Hand z Top Gun: Maverick.
Medzi ďalšie nominované na najlepšiu pôvodnú pieseň patrí Diane Warren za potlesk z filmu Tell It Like a Woman; This Is A Life od Ryana Lotta, Mitskiho a Davida Byrnea z filmu Everything Everywhere All At Once; a Naatu Naatu od M M Keeravaani a Chandrabose z indického akčného filmu RRR.
Rihanna je deväťnásobnou držiteľkou ceny Grammy. Na konte má osem multiplatinových albumov a 14 singlov, ktoré sa dostali na prvé miesto v rebríčku Billboard Hot 100.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies