PL: Londýnsku prestrelku ovládol Arsenal, City si poradilo s Brightonom

NETKY.SK • 21 Apríl 2022, 09:14 • 2 min
PL: Londýnsku prestrelku ovládol Arsenal, City si poradilo s Brightonom

LONDÝN – Na Stamford Bridge sa odohrala poriadna prestrelka! Kanonieri zdolali domácu Chelsea 4:2 a získali dôležité body v boji o top 4-ku. Manchester City zdolal Brighton 3:0 a udržal sa na 1. mieste anglickej Premier League.

slovakia

left justify in out

Arsenal predviedol disciplinovaný výkon, Chelsea narobila kopu chýb

 

Arsenal získal dôležité body v boji o zisk miestenky do Ligy majstrov, keď v londýnskom derby v dohrávke 25. kola vyhral na ihrisku Chelsea 4:2. Dvoma gólmi sa na tom podieľal Eddie Nketiah, ďalšie pridali Emile Smith Rowe a z penalty v nadstavení Bukayo Saka. Arsenal prerušil šnúru troch prehier a na piatej priečke sa bodovo dotiahol na štvrtý Tottenham, tretia Chelsea je pred ním o päť bodov a má zápas k dobru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arsenal Official (@arsenal)

 

Newcastle si poradil s Crystal Palace

 

Hráči Newcastle United v bránke so slovenským reprezentantom Martinom Dúbravkom vyhrali tretí ligový zápas za sebou. V stredu si doma poradili s Crystal Palace 1:0 zásluhou gólu Miguela Almirona a v tabuľke poskočili na 11. miesto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Newcastle United FC (@nufc)

 

City si udržalo 1. miesto

 

Futbalisti Manchestru City sa vrátili na čelo anglickej Premier League. V stredajšej dohrávke 30. kola zdolali doma Brighton 3:0, keď o triumfe rozhodli až v druhom polčase. Góly favorita zaznamenali postupne Riyad Mahrez, Phil Foden a Bernardo Silva. City majú na čele tabuľky náskok bodu pred FC Liverpool.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manchester City (@mancity)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies