Krajniak vysvetľoval kauzu Kollárových dámskych návštev v nemocnici. Niečo tu však nesedí!

NETKY.SK • 28 November 2020, 14:32 • 2 min
Krajniak vysvetľoval kauzu Kollárových dámskych návštev v nemocnici. Niečo tu však nesedí!

BRATISLAVA - Minister práce Milan Krajniak obhajoval a škandál Borisa Kollára v Nemocnici sv. Michala v relácii RTVS Sobotné dialógy.

slovakia

left justify in out

Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak (Sme rodina) v relácii vysvetľoval povolené návštevy predsedu parlamentu Borisa Kollára, ktorý bol hospitalizovaný v osobitnom trakčnom krídle po ťažkej dopravnej nehode. Pod paľbou kritiky sa pritom ocitla celá vládna garnitúra, ktorá si u neho na izbe zorganizovala koaličnú radu v čase, kedy sú návštevy prísne zakázané z dôvodu zlej epidemiologickej situácie. 

 

img

 

Krajniak uviedol, že Kollár bol umiestnený v osobitnej časti nemocnice a nie na klasickom lôžkovom oddelení, kde sú návštevy zakázané. Toto tvrdenie sa snažil vyvrátiť opozičný politik zo strany Hlas-SD Erik Tomáš, ktorý uviedol, že na rovnakej chodbe, ako ležal Kollár, sú aj ďalšie izby. Má ísť pritom o jednotky intenzívnej starostlivosti, kde sú umiestnený pacienti vo veľmi vážnom stave.

 

Prečítajte si tiež: Boris Kollár sa verejnosti ospravedlnil a vysvetlil škandál z nemocnice

 

Krajniak pritom zdôraznil, že nešlo o žiadne dámske návštevy, ale o ošetrovateľky. Pričom vo štvrtkovom videu predseda parlamentu tvrdil, že povolenie získal pre štyri až päť osôb z kruhu jeho najbližších. Tí sa o neho mali starať, pretože chcel takýmto spôsobom odľahčiť zdravotnícky personál.

 

„Tie dámy boli opatrovateľky, slušné dámy v rokoch a bol tam aj jeho brat. Kedže má lešenie na hlave, nevie niektoré úkony urobiť sám, tak mu pomáhali jeho blízki,” spresnil šéf rezortu práce.

 

Súvisiaci článok: Kamarátky Borisa Kollára si so zdravotných sestier chceli spraviť čašníčky. Po konflikte prídu o vianočné odmeny

 

Kollár sa ihneď po medializovaní týchto informácii rozhodol podpísať reverz a z nemocnice v piatok odišiel do domáceho liečenia. Aj napriek tomu, že tam mal ostať ešte niekoľko týždňov.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies