Fanúšik Arsenalu dostal trojročný zákaz za napadnutie bývalého futbalistu Keanea

NETKY.SK • 7 Jún 2024, 11:05 • 2 min
Fanúšik Arsenalu dostal trojročný zákaz za napadnutie bývalého futbalistu Keanea

LONDÝN - Fanúšik Arsenalu Scott Law dostal od londýnskeho súdu trojročný zákaz vstupu na futbalové zápasy. Dôvodom je napadnutie bývalého írskeho reprezentanta Roya Keanea po skončení septembrového ligového duelu medzi "kanoniermi" a Manchestrom United (3:1).

slovakia

left justify in out

Štyridsaťtriročný muž podľa verdiktu fyzicky napadol niekdajšieho hráča United, ktorý bol na zápase ako televízny expert. Fanúšik uviedol, že počas stretnutia sedel pod televíznym boxom a s Keanom sa navzájom "doberali". Jeho obhajca na súde tvrdil, že na kamerovom zázname z chodby na štadióne jasne vidieť, že práve Keane udrel fanúšika do tváre.

Sudca Angus Hamilton odôvodnil verdikt tým, že Law nehovoril pravdu o tom, čo sa počas stretnutia stalo. "Neexistoval dôvod, prečo by si mal práve jeho Keane doberať. Keď opustil box, Keane bol pokojný a vôbec nevyzeral rozrušene," citovala Hamiltona agentúra DPA. Sudca tiež uviedol, že si je istý, že Law napadol Keanea. Bývalý futbalista povedal, že bol z útoku v šoku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR, Foto: Irish Examiner / PA Wire / PA Images / Lucy North
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies