Ethereum prvýkrát v histórii prekročilo hranicu 500 dolárov

NETKY.SK • 30 November 2017, 19:00 • 2 min
Ethereum prvýkrát v histórii prekročilo hranicu 500 dolárov

NAÍ DILLÍ – Digitálna mena Ethereum dosiahla prvýkrát v histórii hodnotu 500 USD aj vďaka budúcim plánom a obchodovaniu na indických trhoch.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Údaje z Coinmarketcap ukazujú, že ETH včera popoludní obchodoval na úrovni 521 dolárov, pričom len pred šiestimi dňami zaznamenala táto kryptomena prienik cez hranicu 400 USD.

 

 

 

Podobný skok zaznamenal aj Bitcoin, ktorý za 24 hodín poskočil o viac ako 1.000 dolárov. Spoluzakladateľ Etherea Vitalik Buterin minulý týždeň na konferencii na Taiwane predstavil budúce plány ekosystému, ktoré by mali riešiť niektoré z aktuálnych problémov tejto kryptomeny.

 

img

 

Okrem toho významná indická burzová aplikácia Zebpay pridala do svojho portfólia obchodovanie s Ethereom, ako priamu odpoveď na dopyt používateľov. Spoločnosť Zebpay v pondelkovom blogovom príspevku navyše oznámila, že čoskoro pridbudnú aj ďalšie kryptomeny ako Litecoin, Ripple a Bitcoin Cash.

Ethereum je jedným z najväčších skokanov roku 2017, keďže na začiatku roka sa jeho cena pohybovala na úrovni ôsmich dolárov. Tento rok však kryptomeny zaznamenali prudký nárast popularity a historické výnosy zaznamenali aj digitálne meny Ethereum Classic, Litecoin, Monero alebo Dash.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies