Buďte trendy celá rodina vďaka outdoorovému oblečeniu

NETKY.SK • 1 Február 2021, 17:04 • 2 min
Buďte trendy celá rodina vďaka outdoorovému oblečeniu

Pamätáte si ešte na dobu, kedy sme všetci žili v rýchlom tempe, bez času nazvyš? Snažili sme sa splniť denné plány na sto percent, aby sme čo najefektívnejšie využili čas a tým pádom nezostávalo veľa priestoru na spoločne strávené chvíle. Z tohoto dôvodu sa pre mnohých ľudí stal čas strávený s rodinou a priateľmi vzácnym a cenným.

slovakia

left justify in out

Covid situácia výrazne spomalila dianie vo svete, obmedzila kontakty a zrazu všetci majú veľa času. Z domácej pohody sa stala škola, škôlka, ihrisko aj kancelária zároveň a preto vyhľadávame a koľkokrát aj cestujeme za čerstvým vzduchom a prírodou

 

Všetci spolu

Buďte trendy a in celá rodina. Napríklad pánske outdoorové oblečenie sa dá veľmi často krásne kombinovať nielen na výlety do prírody, ale aj na bežné denné nosenie. Vedeli ste, že so svojou polovičkou môžete ladiť? Stačí len, ak si jednotlivé kúsky budete vyberať v rovnakých strihoch alebo farbách. Pekne to vynikne a každý bude vedieť, že k sebe patríte. Môžete takýmto spôsobom prekvapiť a obdarovať svojho partnera/partnerku darom pri nadchádzajúcom sviatku zaľúbených.

 

img

 

Nezabúdajte ani na tých najmenších

S detičkami sa oplatí chodiť do prírody, ponúknu vám úplne iný uhol pohľadu a nebudeme si klamať, je to efektívny a zaručený návod, ako ich unaviť a zamestnať. Pri deťoch musíme dbať na funkčnosť materiálu a pohodlie viac než pri dospelých ľuďoch. Rýchlo sa zamestnajú pobehovaním a aktivitou, spotia sa a hrozí chladné ofúknutie a následné prechladnutie.

 

Oplatí sa vyberať farebne výrazné kúsky, nakoľko vždy budete vedieť, kde sa vaša ratolesť nachádza a bude vykúkať z davu. Nájdete rôzne farebné aj materiálové variácie, no nezabúdajte ani na reflexné prvky, či už u matky v prípade dámskeho outdoorového oblečenia, u otca alebo pri výbere oblečenia pre deti.

 

img

 

Stavte na kvalitu

Spoznávajte krásy vášho regiónu s rodinou v kvalitnom outdoorovom oblečení. Nezľahčujte dôležitosť kvality a komfortu aj pri obyčajnej prechádzke v prírode, alebo pri venčení štvornohého miláčika. V dnešnej dobe si dokáže pohodlne vybrať naozaj každý. V ponuke sú produkty od tuzemských aj svetových výrobcov. Dbajte na kvalitu materiálu a jeho funkčnosť.

 

Od funkčnosti materiálu závisí vaša ochrana pred vetrom, dažďom, alebo aj UV žiarením. V posledných rokoch sa dosť dbá aj na udržateľnosť materiálov a ako veľmi je výrobca bezodpadový – tzv. zerowaste. Od kvality materiálu sa odvíja aj výsledná cena produktu. Udržateľná móda naberá na popularite aj vďaka dnes preberaným populárnym témam ako je napríklad znižovanie uhlíkovej stopy do roku 2040, za čo bojuje aj najnovšia slovenská iniciatíva #klímaťapotrebuje.

 

img

 

Trvalo udržateľné oblečenie je častokrát drahšie, ale samozrejme nájdete aj produkty, ktoré sú kvalitné a za dobrú cenu. Navyše, keď sa správne staráte o daný produkt, vydrží vám roky. A o to práve ide aj v "udržateľnej móde". 

 

Prečo nemôžeme prať outdoorové oblečenie s klasickým?

Outdoorové oblečenie skutočne potrebuje špeciálnu starostlivosť. V zásade stačí dodržiavať jednoduché pravidlá. Perieme vždy len s na to určenými pracími prostriedkami. Zväčša sa jedná o mydlá bez aviváže a iných zjemňujúcich prísad. Takéto oblečenie si vyžaduje prať na nižších teplotách. Ak to vaša práčka dovolí, tak by ste mali prať na 40 °C a nižšie. Na tento druh oblečenia používajte jedine špeciálne prostriedky, môže sa jednať napríklad o TECH WASCH alebo Extreme Cleaner.

 

img

 

Prostriedky na čistenie outdoorového oblečenia nájdete v športových obchodoch pri pokladniach, alebo aj v drogériách, ale aj v internetových obchodoch so športovou ponukou. Takto si oblečenie zachová svoje vlastnosti. Každý výrobca na výrobnom štítku uvádza, akým spôsobom by sa daný produkt mal udržiavať, aby nestratil svoje funkčné vlastnosti a vydržal vám roky byť dobrým pomocníkom.

 

V dnešnej dobe neobmedzených možností máte na výber zo širokej ponuky produktov a každého vždy poteší aj nejaké percento dolu z ceny nákupu. Vyvarujte sa však podvodným portálom a využívajte výhodné zľavy na overených stránkach.

 

img

 

Výborným pomocníkom sú v tomto smere porovnávacie portály, ktoré vám nájdu nielen najvýhodnejšiu cenu daného produktu, ale napovedia niečo aj o spoľahlivosti e-shopu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies