Budaj odovzdal ceny za starostlivosť o životné prostredie

NETKY.SK • 7 Júl 2022, 15:04 • 2 min
Budaj odovzdal ceny za starostlivosť o životné prostredie

BRATISLAVA – Šéf envirorezortu Ján Budaj (OĽaNO) odovzdal vo štvrtok ocenenia za zásluhy v starostlivosti o životné prostredie. Cenu ministra životného prostredia si prevzali piati laureáti. Budaj odovzdal aj štyri čestné uznania a dva ďakovné listy.

slovakia

left justify in out

Cenu ministra si odniesli Eduard Apfel, Peter Gregáň, Jana Durkošová, Eva Kolesárová a Zuzana Lieskovská.

 

„Každým dobrým rozhodnutím envirorezortu sa na Slovensku vytvára nová krajina,“ uviedol minister Budaj. Apeloval na občanov, aby všetci využili čas, ktorý majú, a zaslúžili sa o zabezpečenie čo najlepších opatrení na ochranu životného prostredia.

 

img


Minister vyzdvihol, že laureáti menia svojou angažovanosťou životné prostredia k lepšiemu.

 

„Zmyslom aj takejto formálnej akcie je vytvárať a pokračovať v tradíciách, ktoré spevnia náš kolektív a dajú význam a priestor snaživým a schopným pracovníkom. Zároveň tak dávame svetu najavo, že im patrí naše poďakovanie, uznanie a obdiv,“ priblížil Budaj.

 

img


Ide podľa neho o ľudí zo všetkých oblastí ochrany životného prostredia. Dodal, že všetci ocenení sú zdrojom inšpirácie a všetkých obohacujú o nové poznanie. Cena ministra životného prostredia sa odovzdáva za mimoriadne výsledky laureátom, ktorí sa svojou prácou zaslúžili o lepšiu ochranu prírody a krajiny, vôd, ovzdušia a o zlepšenie legislatívnych procesov v starostlivosti o životné prostredie.

 

Možno vás zaujme: Hnutie OĽaNO zatiaľ nedostalo list s požiadavkami SaS




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies