Zuzana Smatanová boduje so skladbou Miluj ma alebo odíď

NETKY.SK • 10 Január 2013, 11:08 • 2 min
Zuzana Smatanová boduje so skladbou Miluj ma alebo odíď

Zuzana Smatanová boduje so skladbou Miluj ma alebo odíď - Celebrity Svoje hitmakerské schopnosti opäť preukázala Zuzana Smatanová pri pesničke Miluj ma alebo odíď, ktorú zložila pre rovnomenný film režisérky Mariany Čengel Solčanskej. Pieseň je na svete n

slovakia

left justify in out

img

Svoje hitmakerské schopnosti opäť preukázala Zuzana Smatanová pri pesničke Miluj ma alebo odíď, ktorú zložila pre rovnomenný film režisérky Mariany Čengel Solčanskej. Pieseň je na svete necelé dva mesiace a podľa oficiálneho rebríčka hranosti SK éter patrí k najhranejším skladbám v slovenskom éteri.

"Som autorkou hudby aj textu. Na pesničke som pracovala popri koncertovaní asi mesiac. Vďaka tomu, že som vedela, o čom je hlavná idea filmu, sa mi oveľa ľahšie písal text, ktorý s ním súvisí," vysvetlila pre médiá Smatanová.

K novej skladbe stihla Zuzana už nakrútiť aj videoklip. Šarmantná speváčka predviedla v klipe pod taktovkou režisérky Solčanskej doslova herecký výkon. Asistoval jej herec Marko Igonda, s ktorým si spolu zahrali manželský pár.

"Bola to moja prvá skúsenosť nakrúcať pred kamerami vzťah a niečo tak osobné. Marko má veľa skúseností, takže s tým určite problém nemal. Nešlo o žiadne prehnané veci, ktoré by mi prekážali. V každom prípade ležať s Markom na zemi, mať pred sebou desaťčlenný filmový štáb a čakať na slovo – akcia - bolo miestami nepohodlné, ale aj veľmi vtipné," dodala speváčka.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies