Zo súkromnej zoo pri Ostrave utiekla kengura, pátra po nej polícia

NETKY.SK • 29 November 2022, 11:29 • 2 min
Zo súkromnej zoo pri Ostrave utiekla kengura, pátra po nej polícia

OSTRAVA - Česká polícia pátra po kengure, ktorá zrejme v noci na pondelok utiekla zo súkromnej zoologickej záhrady pri Ostrave. Zviera menom Dobby sa s najväčšou pravdepodobnosťou pohybuje v meste alebo jeho okolí.

slovakia

left justify in out

"Kengura utiekla zo zábavného areálu Skalka Family Park v obci Vřesina neďaleko Ostravy. Počas rannej kontroly zvierat tamojší pracovníci zistili, že jedna z kengúr vo výbehu chýba," uviedla polícia, ktorú cituje Moravskoslezský deník. Poškodenie majetku cudzou osobou nebolo zistené, uviedla hovorkyňa miestnej polície Eva Michalíková. "Žiadame verejnosť, ktorá by sa s kengurou stretla, aby sa sama nepokúšala ju odchytiť. Volajte, prosím, na tiesňovú linku 158," dodala. Kengura Dobby je vysoká zhruba 60 centimetrov, má dva roky, nie je agresívna a vyznačuje sa skôr plachou povahou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona