Komická situácia v NHL. Keď zistil, že sa ide biť s Ovečkinom, radšej ho pustil a zamieril na striedačku

NETKY.SK • 4 Marec 2021, 16:49 • 2 min
Komická situácia v NHL. Keď zistil, že sa ide biť s Ovečkinom, radšej ho pustil a zamieril na striedačku

Počas nočného zápasu NHL medzi Bostonom Bruins a Washingtonom Capitals sa diali veci. V tretej tretine zápasu vyvolala hviezda celej ligy Alexander Ovečkin takmer šarvátku. To bol však len začiatok.

slovakia

left justify in out

Najprv len krošček 

Stav bol najtesnejší 1:0 pre domáci Boston a prebiehala práve tretia minúta záverečnejčasti hry. V útoku bol práve Washington a Ovečkina narazil na mantinel mladý obranca Trent Frederic. Rus mu to samozrejme chcel spočítať. Keď vstal, nadelil mu krošček. 

 

img

 

Chcel sa biť

Mladá krv sa ihneď vzoprela a pustila na ľad rukavice. Chytil Oviho za dres, že sa ide biť. Ten vôbec nechápal, čo sa ide diať a len ukázal rukami: "Chlapče, čo robíš? Vieš, kto ja som?" Frederic zistil koľká bije a radšej odišiel na striedačku. 

 

 

Len málo hokejistov v NHL si môže dovoliť niečo podobné. Alexander Ovečkin patrí už teraz k legendám, a keby sa doňho pustil hráč Bostonu, nezostalo by zrejme len pri vylúčení na 5 minút. 

 

Pichnutie hokejkou 

To však nebolo všetko. Pri ďalšom strete týchto dvoch hokejistov na ľade, pichol Ovečkin Frederica hokejkou do nohy. Vedenie NHL to nenechalo bez povšimnutia. Za pichnutie Frederica potrestalo Ovečkina pokutou 5 000 USD. Ten na to pre médiá reagoval nasledovne: "Svoju prdel som zachránil za 5 000 dolárov." Nuž, ruská nátura sa nezaprie. 

 

img

 

Priebeh celého zápasu a spomienkové video na Zdena Cháru ako kapitána Bostonu ponúkame tu. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies