Polícia obvinila ženu, ktorá dlhodobo predávala v kine kokaín ukrytý v balíčkoch popcornu

NETKY.SK • 12 Máj 2021, 10:52 • 2 min
Polícia obvinila ženu, ktorá dlhodobo predávala v kine kokaín ukrytý v balíčkoch popcornu

Tieto „exkluzívne“ balíčky predávala za 100 dolárov.

slovakia

left justify in out

Neodmysliteľnou súčasťou návštevy kina je popcorn, ktorý zmizne častokrát skôr, než vôbec začne film. Na otvorenie kín si u nás musíme ešte počkať, no v americkej Minnesote sa už ich brány otvorili dokorán.

 

Portál LADbible píše, že v jednom z nich sa predávali naozaj netradičné popcornové balíčky. Polícia obvinila manažérku kina Spotlight Theaters Jamie Linn Hiniker z predaja kokaínu, ktorý mala ukrývať do popcornových balíčkov.

 

img

 

Potencionálni zákazníci si balíčky kupovali pravidelne za 100 dolárov, čo je približne 83 eur. Polícia  sledovala Hiniker už dlhšie. Mali tušenie, že v kine Spotlight theaters sa predávajú drogy, ktoré sa ukrývajú do popcornu.

 

img

 

Do kina teda vyslali svojho agenta v utajení, ktorý mal vystupovať ako možný kupca. S Hiniker si dohodol stretnutie a ona mu predala popcorn priamo v kine. Ak bude žene preukázaná vina, hrozí jej až 20 rokov vo väzbe a nevyhne sa ani finančnej pokute vo výške 250-tisíc dolárov, čo je viac ako 200-tisíc eur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies