Nové politické hnutie so sociálnymi hodnotami bolo oficiálne zaregistrované

NETKY.SK • 9 Október 2019, 10:31 • 2 min
Nové politické hnutie so sociálnymi hodnotami bolo oficiálne zaregistrované

BRATISLAVA - Socialisti.sk, tak sa volá nové politické hnutie, ktorého predsedom je Eduard Chmelár. Ministerstvo vnútra SR ho v dnešných hodinách už aj zaregistrovalo.

slovakia

left justify in out

Na registráciu hnutia je potrebných 10-tisíc podpisov, socialisti ich odovzdali vyše 14-tisíc. Informoval o tom hovorca hnutia Socialisti.sk Matej Pintér.

 

img

 

"S pocitom hlbokej vďačnosti a zadosťučinenia vám oznamujem, že Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky dnes zaregistrovalo politické hnutie Socialisti.sk. Znamená to, že Socialistom už nik nezabráni v tom, aby zasiahli do najbližších parlamentných volieb." 

 

img

 

"Chcem sa z celého srdca poďakovať všetkým, ktorí mi verili, držali mi palce, pomáhali zbierať podpisy, podporovali ma aj vtedy, keď nám oligarchovia podkladali polená pod nohy. Vy ste verili mne, ja verím vám," napísal na svojom facebookovom profile Chmelár.

 

img

 

Medzi priority novovzniknutého hnutia patrí napríklad skokové zvýšenie minimálnej mzdy na 800 eur a dôsledná obrana práv pracujúcich občanov, zníženie výdavkov na zbrojenie a ich presunutie do zdravotníctva a ochrana životného prostredia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies