Zo slovenských mužov v Indian Wells iba Martin a Mečíř ml.

NETKY.SK • 1 Marec 2014, 16:07 • 2 min
Zo slovenských mužov v Indian Wells iba Martin a Mečíř ml.

INDIAN WELLS - Absenciu na kalifornskom podujatí ATP World Tour Masters 1000 BNP Paribas Open (6. - 16. marca) oznámil Španiel David Ferrer.

slovakia

left justify in out

Ak Andrej Martin či Miloslav Mečíř ml. neprejdú kvalifikáciou, bude tenisový turnaj ATP World Tour Masters 1000 BNP Paribas Open v kalifornskom Indian Wells (6. - 16. marca) bez slovenských mužov. Lukáš Lacko je momentálne šiesty pod čiarou hlavnej singlovej súťaže a stornoval svoj záujem o štart v kvalifikácii, na ktorú sa ani neprihlásil Martin Kližan, teraz šestnásty "vonku".

 

Čiara hlavnej súťaže je pod domácim Timom Smyczekom, 90. v renkingu v okamihu uzávierky ašpirantúr. Oficiálne je prvým náhradníkom ďalší Američan Donald Young, ktorý však pre prípad potreby disponuje voľnou kartou. Nasleduje jeho krajan Michael Russell. 

 

Absenciu v Indian Wells oznámil prostredníctvom Twitteru Španiel David Ferrer. Z oprávnených hráčov na základe postavenia v renkingu budú chýbať aj Francúz Benoit Paire, Rakúšan Jürgen Melzer, Argentínčan Carlos Berlocq, Srb Janko Tipsarevič, Američan Brian Baker, Austrálčan Bernard Tomic, Španiel Albert Montanes, za prehrešok proti antidopingovým pravidlám potrestaný Srb Viktor Troicki, Španiel Albert Ramos-Viňolas, Francúz Kenny De Schepper a Nemec Julian Reister. Titul bude obhajovať španielsky líder počítačového poradia Rafael Nadal. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies