Juventus podpísal trojročnú zmluvu s trénerom Sarrim

NETKY.SK • 16 Jún 2019, 15:40 • 2 min
Juventus podpísal trojročnú zmluvu s trénerom Sarrim

RÍM - Juventus Turín v nedeľu oficiálne vymenoval za svojho nového trénera Maurizia Sarriho. Taliansky futbalový šampión sa dohodol na kompenzácii s anglickou Chelsea na úrovni 3,5 milióna eur a s novým kormidelníkom podpísal trojročný kontrakt, informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Londýnsky klub si už za Sarriho údajne našiel náhradu. Na post hlavného trénera by mal prísť bývalý dlhoročný stredopoliar tímu Frank Lampard z druholigového Derby County.

 

obrazok

 

Šesťdesiatročný Sarri prišiel do Chelsea vlani v júli, a i keď priviedol tím na tretie miesto Premier League a k titulu v Európskej lige UEFA 2018/2019, fanúšikovia na Stamford Bridge ho neprijali s nadšením.

 

Predtým pôsobil tri roky v Neapole, v minulosti trénoval aj Empoli, Perugiu, Hellas Verona a viaceré tímy v nižších talianskych súťažiach. V Turíne nahradil krajana Massimiliana Allegriho, ktorý viedol "starú dámu" päť sezón.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies