ZMOS a Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny SR budú spolupracovať pri Bezplatnom dlhovom poradenstve

NETKY.SK • 15 Február 2024, 18:48 • 2 min
ZMOS a Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny SR budú spolupracovať pri Bezplatnom dlhovom poradenstve

BRATISLAVA - Predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik a generálny riaditeľ a generálny tajomník služobného úradu Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny SR Peter Ormandy podpísali Memorandum o spolupráci.

slovakia

left justify in out

Uzavretím memoranda ZMOS i Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny SR vyjadrili slobodnú vôľu a ochotu spolupracovať vo vymedzených oblastiach spolupráce v rámci Národného projektu Bezplatné dlhové poradenstvo. Taktiež sa zaväzujú poskytovať si nevyhnutnú súčinnosť a aktívne spolupracovať tak, aby sa zabezpečila riadna realizácia projektu, v záujme dosiahnutia stanovených cieľov memoranda.

„Memorandum je založené na rozvíjaní inovatívnej spolupráce s cieľom výmeny informácií a skúseností za účelom vytvoriť predpoklady na úplné splatenie dlhov klientov bezplatných dlhových poradní v pôsobnosti ÚPSVR. Cieľom bezplatných dlhových poradní je nie len pomôcť jednotlivcovi zbaviť sa dlhov, ale zmeniť jeho celkové postoje, správanie, úroveň jeho individuálnej finančnej gramotnosti a rozpočtovej zodpovednosti tak, aby opakovaniu nadmerného zadlženia aktívne predchádzal, ako aj ich príprava na nové životné príležitosti,“ ozrejmil predseda ZMOS Jozef Božik po podpise memoranda v priestoroch Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny SR v Bratislave vo štvrtok 15. februára 2024.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: ZMOS, Foto: ZMOS
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies