Spevák Roman Švantner svojou tvorbou oslovil svetoznámeho kouča Michaela Orlanda!

NETKY.SK • 21 September 2023, 19:30 • 2 min
Spevák Roman Švantner svojou tvorbou oslovil svetoznámeho kouča Michaela Orlanda!

BRATISLAVA - Úspech, aký sa často nestáva! Na Slovensku sme zatiaľ o spevákovi Romanovi Švantnerovi nepočuli veľa, avšak jeho meno už poznajú aj v Hollywoode. Svojou tvorbou sa Romanovi podarilo osloviť hviezdneho vokálneho kouča Michaela Orlanda priamo z Los Angeles.

slovakia

left justify in out

Spevák len nedávno vydal svoje debutové EP s názvom "Be With You", ktorého pilotná skladba s rovnomenným názvom zaujala jedného z najznámejších hlasových koučov na svete. „Stále mi to príde neuveriteľné nakoľko skontaktovať sa s Michaelom nebolo vôbec jednoduché, ale ako sa hovorí nič nie je nemožné. Pieseň Be With You si vypočul a musím povedať, že bol z nej nadšený. Dohodli sme sa na spoločnej hodine spevu a zahratí si piesne Be with you naživo. Hodina a nahrávanie sa uskutočnilo priamo v centre LA, Hollywoode. Pracovať s človekom, ktorý spolupracoval a naďalej pracuje s menami ako je Mariah Carey, Nick Jonas, Justin Bieber, Elton John, Ariana Grande, Jennifer Lopez a pod. bolo veľmi náučné. Neskutočne sa z toho stretnutia teším, zobral som si veľa vedomostí, ktoré plánujem ďalej uplatniť v mojej ďalšej hudobnej tvorbe,“ hovorí Švantner.

 

 

Roman si svoju prvú hodinu nahral aby inšpiroval každého kto si chce plniť svoje sny. Svetoznámy kouč Romanovi ponúkol spoluprácu aj na ďalších skladbách, ktoré plánuje vydať už čoskoro. Jeho aktuálne EP „Be With You“ je dostupné na všetkých digitálnych platformách. Vypočuť si ho môžete prostredníctvom tohto linku, a jeho spoluprácu s Michaelom Orlandom si môžete vypočuť nižšie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: All About Music / Andrea Turčina Foto: Roman Švantner
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies