Zlé správy pre fanúšikov MMA: Súboj Garbrandta proti Dillashawovi v ohrození

NETKY.SK • 16 Máj 2017, 12:38 • 2 min
Zlé správy pre fanúšikov MMA: Súboj Garbrandta proti Dillashawovi v ohrození

BRATISLAVA - Dlho očakávaný súboj medzi Codym "No Love" Garbrandtom a TJ Dillashawom je v ohrození. Zápas sa mal konať v rámci galavečera UFC 213, 8. júla v meste Paradise v Nevade. S Garbrandtom to podľa všetkého nevyzerá najlepšie, pre zranenie musel znovu odletieť do Nemecka na ďalšiu operáciu.

slovakia

left justify in out

Kedy sa Garbrandt uzdraví a opäť dostane do formy zatiaľ nikto nevie. Vyzerá to však dosť vážne, nakoľko Dillashaw si už začal zháňať ďalšieho súpera. Chcel by si zmerať sily v inej váhe a to hneď so šampiónom Demetriusom "DJ" Johnsonom. Johnson však o takýto zápas nemá záujem, nielen kvôli sebe, ale aj ostatným zápasníkom z rovnakej váhovej kategórie..

 

"Mám dosť vyzývateľov aj vo vlastnej váhe, takých ktorí majú oveľa viac vyhratých zápasov a majú aj lepšiu víťaznú sériu akú má Dillashaw. Toto by nebol superfight, lebo TJ nie je šampiónom vo svojej váhe. On je iba jedným zo zápasníkov zo 135 librovej váhy, teraz by iba trocha zhodil a zápasil by v 125-ke. Chcel by iba preskočiť tých chalanov ktorí tvrdo dreli aby sa dostali tam kde sú. Keby bol TJ šampiónom vo svojej váhe tak by bola situácia úplne iná."

 

TJ Dillashaw je 31 ročný zápasník z Elevator Fight Teamu, na svojom konte má 14 výhier a 3 prehry. Minulý rok mal 3 zápasy z nich prehral titulový zápas ešte v januári na body s Dominickom Cruzom a potom dvakrát vyhral a to tiež na body. Patrí určite k najnebezpečnejším zápasníkom vo svojej váhe. Zatiaľ ešte nie je všetko stratené, ale oficiálne vyjadrenie Garbrandta ešte nepoznáme. Šanca, že sa dovtedy dá do poriadku ešte určite stále žije.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies