Nemal doklady a po Bratislave prevážal nebezpečný materiál!

NETKY.SK • 23 Február 2021, 21:40 • 2 min
Nemal doklady a po Bratislave prevážal nebezpečný materiál!

BRATISLAVA - Bratislavskí dopravní policajti zastavili počas uplynulého víkendu krátko pred 20:00 na Bratskej ulici vozidlo Peugeot 106. Vo vozidle, ktoré malo počas jazdy sklopené pravé spätné zrkadlo, sa nachádzal 53-ročný vodič a 33-ročná spolujazdkyňa.

slovakia

left justify in out

Falošné doklady a žiadne papiere od auta

Ako uviedla bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti, vodič hliadke predložil doklady, avšak fotografia na nich nekorešpondovala s podobizňou vodiča.

 

img

 

"Policajti následnou lustráciou zistili totožnosť vodiča, pričom bolo preukázané že má odobraté vodičské oprávnenie a zadržaný vodičský preukaz. Nakoľko vodič nepredložil potvrdenie o zmluvnom poistenie a spätné zrkadlo na vozidle nebolo funkčné, zadržali mu osvedčenie o evidencii a tabuľky s evidenčným číslom," uviedla polícia.

 

Zadržanie počas krádeže? 
Policajti si v rámci kontroly všimli na zadných sedadlách dve elektrocentrály, ktoré boli prikryté uterákmi. Vo vozidle bol aj notebook s nabíjacím káblom a navigačný systém značky Blueberry.

 

 

"Muž ani žena nevedeli k týmto predmetom uviesť spôsob nadobudnutia, a nakoľko vzniklo podozrenie, že by mohli pochádzať z trestnej činnosti, policajti predmety zaistili," vysvetlila polícia s tým, že dvojica navyše javila známky požitia omamných a psychotropných látok.

 

Bez COVID testov, ale s drogami 

"Žena dobrovoľne vydala policajtom sklenenú fajku a injekčnú striekačku s obsahom bielej kryštalickej látky. Ani jeden z nich nemal potvrdenie o vykonaní COVID testu," doplnila polícia s tým, že mužovi bola uložená bloková pokuta a chýbajúce potvrdenie o teste oznámili príslušnému regionálnemu úradu verejného zdravotníctva.

 

img


Obidve osoby skončili na policajnom oddelení. "Vyšetrovaním ďalších okolností tohto prípadu, ako aj vyvodením prípadnej trestnoprávnej zodpovednosti sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V," uzavrela polícia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies