Anonym nahlásil bombu v dome prezidentky Zuzany Čaputovej

NETKY.SK • 9 September 2019, 06:28 • 2 min
Anonym nahlásil bombu v dome prezidentky Zuzany Čaputovej

BRATISLAVA - Neznáma žena včera nahlásila, že v dome Zuzany Čaputovej v Pezinku sa nachádza bomba.

slovakia

left justify in out

Ako neskôr zistila polícia, oznamovateľkou bola psychiatrická pacientka. Na sociálnej sieti to uviedla polícia.

 

"Môžeme potvrdiť, že dnes anonym nahlásil na linku 158 nástražný výbušný systém doma u prezidentky Zuzany Čaputovej. Polícia prijala bezodklané opatrenia," napísala polícia s tým, že vystopovala oznamovateľku. "Ide o psychiatrického pacienta," doplnila polícia.

 

Hovorca prezidentky Martin Strižinec uviedol, že hlava štátu je v poriadku. Ulicu v Pezinku, na ktorej býva prezidentka, uzavreli. "Na miesto prišli policajti, pyrotechnici, hasiči aj záchranári," potvrdil očitý svedok Michal.

 

img

 

Zložky Ministerstva vnútra (MV) SR neberú na ľahkú váhu žiaden výhražný telefonát, uviedla v nedeľu ministerka vnútra Denisa Saková. Podľa ministerky boli okamžite po telefonáte nasadené sily a prostriedky rezortu vnútra, čo vyústilo vo vypátranie volajúcej vo veľmi krátkom čase. „Ďakujem policajtom krajského riaditeľstva PZ Bratislava, Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a príslušníkom Hasičského a záchranného zboru za pohotovú prácu,“ uviedla Saková vo svojom stanovisku.

 

img

 

Hlava štátu je v poriadku.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies