Rád hľadá medveďov, teraz preverí Tysonovho premožiteľa: Je to pre mňa obrovská česť

NETKY.SK • 10 Máj 2023, 18:00 • 2 min
Rád hľadá medveďov, teraz preverí Tysonovho premožiteľa: Je to pre mňa obrovská česť

Český boxer Josef Pekárek dostal príležitosť, ktorá sa neodmieta. Už túto sobotu ho čaká boxerský zápas so svetovou legendou Dannym Williamsom, ktorý sa preslávil predovšetkým vďaka jeho knokautu Mikeovi Tysonovi v roku 2004. Od tej doby však uplynula extrémne dlhá doba a Pekárek verí vo svoje víťazstvo.

slovakia

left justify in out

Duel prebehne na turnaji RFA 10 v Havířove. Lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.cz.

 

Vášnivý turista

Veľké množstvo bojovníkov má nejakú voľnočasovú aktivitu, vďaka ktorej sa môžu od bojových umení kompletne vyventilovať a poriadne zrelaxovať. Josef Pekárek je vášnivý turista a turistiku veľmi rád spája aj s hľadaním medveďov. „Vo voľnom čase veľa chodím po horách, v lete turistika, v zime skialpinizmus. Milujem Tatry a rád hľadám medvede,“ popísal svoje aktivity mimo bojových umení.

 

Zberateľ boxerských úspechov

Nie je žiadnym tajomstvom, že postojári majú oproti MMA bojovníkom za sebou obrovské množstvo zápasov. Výnimkou nie je ani Pekárek, ktorý už má medzi lanami bohaté skúsenosti a pýši sa niekoľkými skvelými úspechmi: „Stal som sa vicemajstrom Českej republiky v boxe, 5-krát som skončil tretí a vyhral som národnú extraligu. Celkovo mám 150 zápasov, 103 výhier a 3 remízy,“ vymenoval svoje najväčšie kariérne úspechy.

 

img

 

Obrovská česť zápasiť s legendou

Aj keď má Pekárek za sebou veľmi úctyhodnú kariéru, doposiaľ o ňom široká verejnosť nemala veľkú šancu počuť. To sa zmení už túto sobotu, keďže v jeho nasledujúcom zápase ho preverí svetová legenda a jeden zo šiestich premožiteľov Mikea Tysona, Danny Williams. „Zápasiť s Dannym je pre mňa obrovská česť a veľmi si túto šancu vážim,“ povedal Pekárek.

 

V súčasnosti už má Williams 49 rokov a je veľmi ťažké predpovedať, ako bude ich vzájomný stret prebiehať. Podobne to vidí aj Josef, ktorý rozhodne neočakáva jednoduchý zápas: „Netuším, aký bude priebeh zápas, uvidíme. Neviem, čo od súpera čakať. Bude to boj a budem chcieť vyhrať,“ sľubuje český rodák.

 

„To, že dal KO najväčšiemu boxerovi všetkých čias, bude mať vždy veľkú váhu. Toto víťazstvo už mu nikdy nikto nevezme, klobúk dole pred ním a ako športovec má môj veľký obdiv,“ dal poklonu Dannymu Williamsovi. S ním bude boxovať už túto sobotu na RFA 10. Celý turnaj môžete sledovať aj cez platformu PPV.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies