REPORTÁŽ: Eva Vejmělková a Dušan Rapoš majú po 20-tich rokoch spoločný film Ženská pomsta!

NETKY.SK • 12 September 2020, 10:59 • 2 min
REPORTÁŽ: Eva Vejmělková a Dušan Rapoš majú po 20-tich rokoch spoločný film Ženská pomsta!

Eva Vejmělková a Dušan Rapoš odpremiérovali v Bratislave filmovú novinku Ženská pomsta, pod ktorú sa podpísali aj ako scenáristi. Nová česká komédia rozpráva príbeh troch žien, ktoré spojí rovnaký osud - nevera manželov. Filmový manuál pre ženy ako potrestať neverných partnerov rozohrali pod režisérskou taktovkou Dušana Rapoša herečky Jana Paulová, Mahulena Bočanová a Eva Vejmělková. Ako sa manželom spolupracovalo na novom filme, kto je šéfom na pľaci a kto doma, sa dozviete v exkluzívnom rozhovore s Evou Vejmělkovou a Dušanom Rapošom pre Netky.

slovakia

left justify in out

 

Premiéru filmu Ženská pomsta si v Bratislave nenechali ujsť herci Ľubomír Paulovič či Ján Greššo, herečky Danica Jurčová, Eva Sakálová, speváčka Marcela Molnárová či moderátorka Petra Bernasovská. Najväčšou hviezdou premiéry bola česká herečka Eva Vejmělková, ktorá sa v hlavnej postave vrátila pred kamery po dlhšej prestávke. Okrem toho, že sa zhostila role jednej z troch hlavných postáv, je tiež spoluautorkou scenára, ktorý napísala spoločne s manželom, režisérom Dušanom Rapošom. 

 

img

 

"Veľmi by som si priala, aby do kina prišli ženy všetkých generácií a pozreli sa spoločne s nami na problém nevery z humorného nadhľadu, pretože lepší než slaný plač, je sladká pomsta. A nepriberiete z nej. Budem rada, keď náš príbeh pomôže ženám, ktoré boli alebo sú v podobnej zložitej situácii a možno ten svoj problém vďaka nám uvidia trochu z nadhľadu," pozýva do kina Eva Vejmělková, ktorá v príbehu stvárnila právničku Sandru.

 

"Ja by som do kina pozvala všetky ženy, ktoré boli podvedené svojimi partnermi, pretože nakoniec zistia, že to nie je až taká tragédia a že život môže byť zábavnejší a zaujímavejší i potom," pridáva sa Mahulena Bočanová alias filmová novinárka Mona. 

 

img

 

"Je to komédia a je hlavne pre ženy.  Je o ženskom priateľstve, ktoré vznikne na základe podobného životného sklamania a ktoré ich dokáže stmeliť ako nič iné," odkazuje herečka Jana Paulová, ktorá si zahrala rolu tlmočnícky Karly.

 

Postavy neverníkov si zahrali Miroslav Etzler, Robert Jašków a Petr Rychlý. Vo filme debutoval úspešný komik a moderátor Petr Rychlý známy z televíznych obrazoviek. Práve postava vo filme Ženská pomsta je jeho prvou filmovou rolou. 

 

img

 

"Režisér Dušan Rapoš je pre mňa anjel. Som veľmi rád, že si ma vybral, pretože on konečne prelomil to, že si môžem zahrať vo filme. Je to prvý film v mojej hereckej kariére," neskrýva radosť Petr Rychlý. 

 

Vo filme znejú dve nové piesne v podaní dvoch legiend českej hudobnej scény. Skladbu Párkrát spieva Petr Kolář a rovnomennú titulnú pieseň naspievala Helena Vondráčková, ktorá si vo filme zahrala rolu zdravotnej sestry.

 

img

 

"Na pľaci po celý čas panovala veľmi priateľská atmosféra a pohoda a ja by som bol rád, aby sa táto pohoda preniesla tiež do filmu a potešila divákov. A to nielen ženy. Do kina pozývam aj pánov, aby videli, čo všetko sú schopné vyviesť podvedené ženy svojim neverným mužom, keď spoja sily…" uzatvára s úsmevom režisér Dušan Rapoš.

  

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona