Získať si ju môže iba jeden z nich

NETKY.SK • 16 Apríl 2020, 07:07 • 2 min
Získať si ju môže iba jeden z nich

V stávke by sa nikdy nemalo hrať o lásku. Potom sa môže totiž stať, že ten, kto mal vyhrať, bude nakoniec porazený.

slovakia

left justify in out

Len tak pre radosť
Už len samotný nápad obdarovať len tak, je potešujúci a to najmä vzhľadom na tichú spoločnosť nevítaného hosťa vo svete. Ak sa k tomu pridá skutočnosť, že sa zadarmo ponúka kniha, potom je dar naozaj vznešený.


Dvojica autoriek Lucia Braunová a Kristína Ježovičová napísala komédiu s názvom Sexy stávka a rozhodla sa, že titul zverejní s možnosťou voľne si ho stiahnuť v podobe elektronickej knihy. Obe autorky sa netaja tým, že písanie príbehu im robilo radosť, a preto by rady videli, že sa dobrá nálada rovnako nalepí aj na čitateľa.


Pochybovať o tom, či majú alebo nemajú dostatok zmyslu pre humor, nie je nutné. Kristína Ježovičová sa s dcérami vie veru aj zasmiať, predviedla to netradičným zobrazením lásky k literatúre.

 


Samotárka
Nezávislá Antónia Vážna, (a verte či nie, priezvisko jej naozaj sedí ako uliate), sa presťahuje do nového domu. Samotársky život, atraktívny vzhľad a tajomná práca jej zabezpečujú pozornosť okolia. Je pravda, že o zvedavé pohľady a ani všetečné otázky nemá ani najmenší záujem, ale ani sa ich nepokúša zastaviť. Má dosť starostí s biznisom a následky z nedávneho skrachovaného vzťahu ju prenasledujú a zdá sa, že sa ich tak ľahko nestrasie.

 

img

 

Stávka ako sa patrí
Traja muži si tiež všímajú pôvab slečny Vážnej, a keďže sú to chlapi milujúci zábavu akéhokoľvek druhu, vymyslia si stávku. Ten, komu sa ako prvému podarí roztopiť ľadovú kráľovnú, vyhrá auto.


A zvádzanie sa môže začať! Len keby to nebola trojica mužov na pohľadanie. Veď posúďte sami. Jeden predstiera, že je záhradník, hoci ani len náradie nemá. Druhý je taký sukničkár, že až hanba. Zaspať by som nemohla, keby som neprezradila, že lámač sŕdc sa živí ako právnik a klientov mu prihadzuje vynikajúco sa k profesii hodiace meno - je to predsa Peter Kľučka, čo z každého problému vykľučkuje.

 

img


No a ten tretí, ten má, podľa všetkého, asi najmenšiu šancu na výhru. On za to však nemôže, ovplyvniť to nedokáže. Jednoducho je trochu zženštilý a rád tancuje balet.

 

Má aj pätu
Autorky si dali záležať na tom, aby v zápletke bolo aj horúco, aj všelijako. Nepatrí sa prezrádzať, kto si podmaní Antóniu, tak to radšej ponechám na čitateľovi, aby sám vypátral, či bola stávka sexy. Isté je len to, že kniha sa bude čítať sama a že je hodná toho, aby sa jej venoval čas. Je to komédia s rozumom, srdcom a má aj pätu. Pokiaľ niekoho zlákala, nie je nič jednoduchšie ako ju získať. Stačí iba zopár kliknutí.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies