Leeds United získavajú španielskeho útočníka z La Ligy, Matt Doherty opúšťa Wolves

NETKY.SK • 3 September 2020, 10:12 • 2 min
Leeds United získavajú španielskeho útočníka z La Ligy, Matt Doherty opúšťa Wolves

ANGLICKO- Navrátilec do Premier League Leeds United získal prvú väčšiu posilu, prichádza španielsky strelec Rodrigo. Matt Doherty prestupuje do Tottenhamu.

slovakia

left justify in out

Rodrigo prichádza do Leeds United

Leeds United, ktorý trénuje legendárny Marcelo Bielsa sa po 16 rokoch vracia do Premier League. Jeden z najväčších anglických klubov sa konečne vracia tam kam patrí. Postup nie je všetko a Leeds potrebuje svoj káder posilniť, prvou veľkou posilou sa stal Španiel Rodrigo, ktorý prichádza z Valencie. Prestupová čiastka by sa mala pohybovať niekde okolo 30 milónov euro. V minulej sezóne La Ligy dokázala Rodrigo streliť 4 góly a 7-krát asistovať.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Leeds United (@leedsunited),

 

Tottenham konečne vyriešil problémy na poste pravého obrancu

Od odchodu Kyle Walkera do Manchestru City, Tottenham nedokázal nájsť adekvátnu náhradu. Serge Aurier po príchode z PSG zaujal miesto Walkera ale jeho výkony boli ako na húpačke. José Mourinho, ktorý preferuje defenzívny štýl futbalu si žiadal príchod ďalšieho krajného obrancu. Mourinho sa svojho želania dočkal a prichádza jeden z najlepších a najspoľahlivejších obrancov v Premier League. Matt Doherty bol za mlada fanúšik Arsenalu ale teraz bude obliekať dres ich severo-londýnskeho rivala Tottenhamu. Prestupová čiastka sa pohybuje okolo 15 miliónov euro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @mattdoherty20,



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies