Hlas-SD chce odvolať Igora Matoviča

NETKY.SK • 14 Február 2022, 15:09 • 2 min
Hlas-SD chce odvolať Igora Matoviča

BRATISLAVA - Peter Pellegrini uviedol na pondelkovej tlačovej konferencii, že Hlas-SD pripravuje návrh na odvolanie ministra financií SR Igora Matoviča (OĽANO) z jeho funkcie.

slovakia

left justify in out

"V priebehu týždňa tento návrh spracujeme, získame podpisy. Už len takticky zvážime, ktorý deň tento návrh podáme, uvedomujúc si, že do siedmich dní musí byť táto schôdza zvolaná," vyhlásil Pellegrini.  Ministrovi financií zazlievajú, že neupokojil dostatočne občanov v ťažkej dobe spojenej so zdražovaním cien potravín či energií.

 

img

 

"Pevne verím, že získame dostatočný počet podpisov od kolegov z opozície. Zároveň táto schôdza konečne nahradí všetky tie schôdze, o ktoré sa opozícia pokúšala - keď sme chceli hovoriť o zdražovaní, keď sme chceli hovoriť o vysokých cenách energií či keď sme chceli hovoriť o vysokých cenách potravín. Všetky tieto schôdze koalícia zo strachu zavrela," povedal Pellegrini. Podľa neho táto schôdza, na ktorej by chceli odvolávať ministra financií, byť musí. 

 

Prečítajte si: Smer-SD podal návrh na odvolanie ministra Mikulca

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies