Ženích po prvýkrát uvidel nevestu až na svadbe, rozhodol sa utopiť

NETKY.SK • 31 Marec 2015, 16:03 • 2 min
Ženích po prvýkrát uvidel nevestu až na svadbe, rozhodol sa utopiť

PEKING – Dohodnuté manželstvá sú stále súčasťou niektorých krajín na svete. Niekedy sa rodičom podarí nájsť pre svoje dieťa vhodného partnera, ale častokrát to končí nešťastne.

slovakia

left justify in out

Ženích menom Kang Hu bol veľmi znechutený zo svojej budúcej manželky, ktorú uvidel po prvý raz až na svadbe, že sa pokúsil utopiť. „Cítim sa zle kvôli všetkému, čo sa stalo, ale keď som ju uvidel ihneď som vedel, že to nie je to, čo chcem,“ povedal Kang po tom, ako ho doslova vylovili z vody.

 

Podľa svedkov svadby, tridsaťtriročný ženích doslova umlčal všetkých svadobných hostí v čínskom meste Šijan tým, že o neveste Na Sung (30) povedal, že je „príliš škaredá“.

 

Kang pred svadbou nemal možnosť vidieť svoju nevestu, pretože išlo o dohodnuté manželstvo medzi jeho rodinou a rodinou nevesty.

 

Niekoľko hodín po zrušenej svadbe, ho našli nehybného v rieke. „Bol v bezvedomí, mysleli sme si, že je mŕtvy,“ povedal očitý svedok Qan Tsui (25).

 

Kang bol prevezený do nemocnice, a je v stabilizovanom stave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies