Juraj Krúpa šokuje: „Podal som trestné oznámenie sám na seba." Čo s tým má Matovič?

NETKY.SK • 10 August 2022, 15:40 • 2 min
Juraj Krúpa šokuje: „Podal som trestné oznámenie sám na seba." Čo s tým má Matovič?

BRATISLAVA - Bývalý člen hnutia Obyčajných ľudí a Nezávislých osobností a súčasný poslanec za SaS, neprestáva prekvapovať.

slovakia

left justify in out

V relácii Nora Dolinského pre Plus 7 Dní sa vyjadril nielen k svojmu odchodu a tomu ako to funguje v hnutí Igora Matoviča, ale odhalil aj zaujímavú skutočnosť. Krúpa v rozhovore uviedol, že sa v klube OĽaNO necítil dobre už potom, ako bolo v parlamente prelomené veto prezidentky. Podľa jeho slov za ním chodili niektorí kolegovia s tým, že mu mali dať najavo, čo ho bude čakať ako trest za to, že ako jediný člen OĽaNO prelomenie veta nepodporil. Bližšie to však nešpecifikoval. 

 

Zo sveta: Očakáva sa, že po razii v dome Donalda Trumpa dôjde k vydaniu zatykača. Ako to vidí exprezident?

 

img

 

Svojím odchodom do strany Richarda Sulíka spôsobil na politickej scéne zemetrasenie, napríklad minister Naď uviedol, že od neho čakal, že mu to dá vedieť dopredu a že ho Krúpovo správanie hlboko sklamalo. Predseda OĽaNO, ktorý je dlhodobo na nože s Richardom Sulíkom, pričom ten chce jeho odchod z politiky, sa vyjadril ku Krúpovi na sociálnej sieti. A práve tento jeho post viedol Juraja Krúpu k netradičnému kroku. 

 

img

 

Pripomeňme si vyjadrenie Igora Matoviča: „Zrada je viac ako vernosť. Prachy viac ako poctivosť. Nie fašisti, prachy sú podstatou."

 

Pre Plusku Krúpa uviedol, že bol zo slov lídra OĽaNO natoľko pohoršený, že do situácie zaangažoval orgány činné v trestnom konaní: „Kontaktoval som zástupcov špeciálnej prokuratúry a polície, aby ma začali vyšetrovať pre podozrenia z korupcie na najvyšších miestach,” uviedol poslanec za SaS v relácii Karty na stôl Nora Dolinského. 

 

Z domova: Ropa už nie je problém! Tiecť by mala v najbližších hodinách. Sulík uviedol dátum podania demisie ministrov SaS



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona