Pri čelnej zrážke dvoch áut na ceste I/65 sa zranili obaja vodiči

NETKY.SK • 3 Júl 2023, 09:05 • 2 min
Pri čelnej zrážke dvoch áut na ceste I/65 sa zranili obaja vodiči

BARTOšKOVA LEHÔTKA - Pri čelnej zrážke dvoch áut, ku ktorej došlo v pondelok v skorých ranných hodinách na ceste I/65 pri obci Bartošova Lehôtka, sa zranili obaja vodiči. Polícia hľadá svedkov nehody, ktorí v tom čase predchádzali daným úsekom.

slovakia

left justify in out

Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici. "Pod nehodu sa podpísal pravdepodobne mikrospánok jedného z vodičov. Pri zrážke utrpeli zranenia vodiči v oboch vozidlách a boli okamžite prevezení do nemocnice. V dôsledku nehody bol úsek cesty 1/65 uzavretý," priblížila polícia.

 

Ako informovalo operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici, jedno z áut ostalo po zrážke prevrátené na streche, druhé bolo prevrátené na boku v strede cesty. "Zakliesnené osoby boli z havarovaných vozidiel vyslobodené prostredníctvom hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia a následne boli odovzdané posádkam záchrannej zdravotnej služby," uviedli hasiči. Polícia sa v súvislosti s nehodou obracia na prípadných svedkov, ktorí daným úsekom prechádzali, a žiada ich, aby ju kontaktovali na čísle 158. Bližšie okolnosti nehody a miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
TASR/KB Netky, Foto: FB Polícia SR - Banskobystrický kraj
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies