Tomi Kid pozýva všetkých na galavečer, kde nastúpi do ringu aj on sám

NETKY.SK • 18 December 2019, 17:37 • 2 min
Tomi Kid pozýva všetkých na galavečer, kde nastúpi do ringu aj on sám

GALANTA - Bývalý slovenský profesionálny boxer Tomáš Kovács alias Tomi Kid oslávi desiate výročie zisku titulu majstra sveta ďalším súbojom v ringu. Dňa 18. januára 2020 nastúpi pred domácim publikom v Galante proti súperovi z Nemecka alebo Švajčiarska.

slovakia

left justify in out

 

Na galavečeri s názvom "Reštart" sa v rámci prípravy na olympijskú kvalifikáciu predstavia aj jeho zverenci Viliam Tankó a Andrej Csemez.


Tomi Kid má v databáze bilanciu 27 víťazstiev (16 KO) a 2 prehry
Dňa 18. decembra uplynulo desať rokov, odkedy Tomi Kid vybojoval opasok organizácie World Boxing Federation v hmotnostnej kategórii do 79,38 kg, v ktorej bude boxovať aj o mesiac. Po dvanástich kolách zvíťazil nad Keňanom Samsonom Onyangom.

 

V roku 2011 získal európsky titul prominentnej verzie WBO v poloťažkej váhe, keď triumfoval nad Hamzom Wanderom z Ugandy.


Galavečer v Galante

Prezident Slovenskej boxerskej federácie (SBF) hovoril na tlačovej konferencii v priestoroch Akadémie Tomiho Kida, ktorú vybudoval v Matúškove pri Galante. Chystajú sa v nej aj Tankó a Csemez, obaja zabojujú od 13. marca v Londýne v európskej časti olympijskej kvalifikácie.

 

Do ringu vstúpi prvýkrát od vlaňajšieho novembra, keď v Bratislave zdolal Maďara Andrása Suláka. V Mestskom kultúrnom stredisku Galanta zavŕši podujatie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies