Zdravotný stav Petry Vlhovej sa po páde v Jasnej zlepšuje, ďakovné slová venovala najmä sponzorom

NETKY.SK • 27 Február 2024, 16:09 • 2 min
Zdravotný stav Petry Vlhovej sa po páde v Jasnej zlepšuje, ďakovné slová venovala najmä sponzorom

Zdravotný stav slovenskej lyžiarky Petry Vlhovej sa zlepšuje. Rodáčka z Liptovského Mikuláša to oznámila v statuse na sociálnej sieti Instagram.

slovakia

left justify in out

Olympijská víťazka v slalome z Pekingu 2022 sa zranila ešte 20. januára pri páde v 1. kole obrovského slalomu Svetového pohára v Jasnej a v pravom kolene si poškodila predný krížny väz aj meniskus.

 

Zdravotný stav sa každý deň zlepšuje

„Cítim sa lepšie a zranené koleno sa každým dňom zlepšuje,“ napísala na sociálnej siete Instagram Vlhová. Zranené koleno sa stalo vo februári predmetom operácie, ktorá dopadla úspešne.

Petra zákrok absolvovala na uznávanej klinike Hospital di Valais vo Švajčiarsku u vyhľadávaného odborníka Oliviera Siegrista. Podstatnú časť statusu 28-ročná Liptáčka venovala sponzorom.

„Chcela by som sa im poďakovať za tú najlepšiu podporu a tiež za to, že stáli pri mne počas najlepších dní, ale aj v tých najhorších chvíľach. Znamená to pre mňa veľmi veľa,“ napísala Vlhová a pridala: „Bez vás by som nebola človekom, akým som, nemohla by som robiť to, čo mám najradšej a plniť si svoje sny. Som vám naozaj vďačná za všetko, čo ste pre mňa urobili. Takže vám ešte raz ďakujem a ako som sľúbila, urobím všetko pre to, aby som sa vrátila silnejšia ako kedykoľvek predtým,“ dodala Vlhová.

Historicky najúspešnejšia slovenská lyžiarka je aktuálne na Slovensku, kde bude v domácich podmienkach pokračovať v rehabilitácii. Na lyže by sa mohla postaviť koncom leta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: SITA, Foto: TASR / AP
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies