Zdeno Chára vyjadril veľkú úctu odchádzajúcej legende Patriotov

NETKY.SK • 23 Marec 2020, 08:47 • 2 min
Zdeno Chára vyjadril veľkú úctu odchádzajúcej legende Patriotov

BOSTON - Mesto na severovýchodnom pobreží Spojených štátov je aj sídlom viacerých známych športových klubov. Boston Bruins je v NHL rovnako hlboko zakorenený ako New England Patriots v NFL. Po 20-tich odohraných sezónach však Boston a Patriotov opúšťa legendárny quarterback Tom Brady. Rozlúčil sa s ním aj kapitán medveďov, slovenský hokejista Zdeno Chára.

slovakia

left justify in out

Zmena dresu po 20-tich rokoch

Kapitán Bostonu Bruins ocenil prínos najúspešnejšieho quarterbacka v histórii NFL. Ten vo februári ukončil svoje pôsobenie v New England a dohodol sa na spolupráci s Tampou Bay Buccaneers.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tampa Bay Buccaneers (@buccaneers),

 

Vyjadrenie Zdena Cháru

"Ďakujem ti Tom za najlepších 20 rokov športových spomienok v New England. Mnoho generácií si bude navždy pamätať tvoje vodcovské schopnosti, športové úspechy a tvoj prínos Bostonu. Želám ti všetko najlepšie. Budeme ťa sledovať a povzbudzovať," napísal Chára na Instagrame.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s with sadness and joy I find myself reflecting on the news of my friend and sports legend @TomBrady moving on from the @Patriots. For New England and it’s fan base, Tom’s departure is a major loss to the role he plays in leading the incredible Patriots. His 20 years have brought us all some of the most memorable moments in sports history. His departure leaves us with mixed feelings. We feel a loss but we also hope that he continues to have an outstanding career. Thank you Tom for the best 20 years of New England sports memories. Your leadership, athletic achievements and your contributions to Boston will forever be remembered by many generations. I wish you all the best. We will be watching and cheering you on!

Príspevok, ktorý zdieľa Zdeno Chara (@zeechara33),

 

Jeden z najlepších športovcov súčasnosti

Brady pôsobil v organizácii Patriots dve dekády a dres zmenil po prvý raz. Super Bowl v drese patriotov sa mu podarilo vyhrať 6x (2001, 2003, 2004, 2014, 2016, 2018), vo finále sa predstavil deväťkrát, tiež v tomto ohľade drží maximum súťaže. Za najužitočnejšieho hráča (MVP) Super Bowlu ho vyhlásili v rekordných štyroch prípadoch, za MVP sezóny tri razy.

 

img

 

Hrajúca legenda

Patria mu aj ďalšie rekordy, na konte má najviac víťazstiev spomedzi quarterbackov (219) či najviac zápasov s minimálne dvomi touchdownovými prihrávkami (173). Ako 40-ročný sa stal najstarším držiteľom ocenenia pre MVP NFL. Vlani sa stal najstarším rozohrávačom s víťazstvom v Super Bowle, keď New England vo veku 41 rokov doviedol k triumfu nad Los Angeles Rams.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies