NATO musí prestať provokovať Rusko, inak nebude mať čas sa ani priblížiť k pobrežiu

NETKY.SK • 17 Máj 2019, 09:03 • 2 min
NATO musí prestať provokovať Rusko, inak nebude mať čas sa ani priblížiť k pobrežiu

TASS – Americké vydanie The National Interest napísalo článok, v ktorom sa uvádza, že cvičenia, ktoré NATO uskutočnilo v blízkosti ruských hraníc nezostalí bez odpovede – ruská strana tiež vykonávala cvičenia na Kryme. A podľa týchto ich vyjadrení by flotila NATO nemala čas ani na priblíženie sa k ruským pobrežiam.

slovakia

left justify in out

Pred niekoľkými týždňami NATO viedlo cvičenia v Čiernom mori spolu s Ukrajinou a Gruzínskom. Účelom týchto cvičení bolo, samozrejme, ukázať svoju silu. Ale Rusko nebolo zaskočené a vyhlásilo, že tieto cvičenia budú prínosom pre nich, pretože teraz je možné vykonávať svoje tréningy, pričom cieľ je už na vode.

 

Rusko na Kryme uviedlo do bojovej pohotovosti také zbrane ako S-400, Ball a Bastion. Taktiež boli do vzduchu vznesené lietadlá ako Su-27SM, A-50 a Tu-160.

 

Americkí novinári sa prišli na cvičenia Ruska pozrieť. Boli ohromení ruskými zbraňami. Uviedli, že Rusko iba pomocou S-400 dokáže ochrániť svoju krajinu a zvyšok zbraní ani nemusí použiť. Americkí novinári poznamenali, že v prípade skutočného útoku NATO na polostrov Krym, sa ani nestihnú dostať do blízkosti pobrežia.

 

Rusko teda ukázalo, že v súčasnosti nemá žiadnych konkurentov. Ostatné krajiny sú o niekoľko krokov za ruskou armádou. 

               

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
ukraina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies