Modelka posiela nahé fotky každému, kto prispeje na boj s austrálskymi požiarmi

NETKY.SK • 7 Január 2020, 07:57 • 2 min
Modelka posiela nahé fotky každému, kto prispeje na boj s austrálskymi požiarmi

V angličtine existuje príslovie, ktoré odkazuje na komiksového superhrdinu. Nie všetci hrdinovia nosia plášte, tvrdí príslovie. Najnovšie hrdinka internetu nenosí nič.

slovakia

left justify in out

Americká instagramová modelka Kaylen Wardová totiž prisľúbila zaslať svoju nahú fotku každému, kto na boj s austrálskymi požiarmi prispeje najmenej sumou 10 amerických dolárov.

 

Predčila svoje očakávania

Keď dvadsaťročná modelka rozbehla svoju originálnu kampaň, predpokladala, že vyberie maximálne 1000 dolárov.

 

Podmienkou pre zaslanie fotografie bolo prispenie najmenej čiastkou 10 dolárov. Darovaná suma pritom nešla na jej účet, ale ju ľudia mali poslať priamo niektorej z organizácií, ktorá s požiarmi či jej následkami bojuje. Kaylen potom mali ako dôkaz zaslať faktúru.

 

Pred víkendom jej ľudia zaslali faktúry v celkovej hodnote rádovo tisícov dolár, potom sa však jej výzva začala internetom šíriť ako lavína.

 

Do súkromných správ na Instagrame jej chodili desiatky tisíc správ denne. V nedeľu potom Wardová mohla vyhlásiť: Pokorili sme hranicu 500 tisíc dolárov.

 

 

Rodina je naštvaná

"Keď som s tým začala, bola som naozaj veľmi nervózna. Potom do mojej schránky ale začali chodiť tisíce správ a myšlienky na neúspech som hodila za hlavu," uviedla Wardová.

 

S celosvetovou internetovou slávou však prišli aj starosti. Jej akcia sa nepáčila ani jej rodine a ani jej priateľovi. "Kašlem na to, hlavné je zachrániť koaly," napísala modelka, pričom namiesto slova "vykašľať" použila podstatne okorenený výraz.

 

 

Instagram navyše následne zablokoval jej účet, keď si vytvorila nový zablokovali ho opäť. Teraz Wardovej zostal iba twitterový účet The Naked Philanthropist (Nahá filantropka) a novozaložený účet na Instagrame.

 

Okrem toho teraz logicky priťahuje pozornosť mnohých tých, ktorým nejde ani tak o záchranu horiacej Austrálie, ako skôr o jej nahé telo.

 

K tomu sa musí potýkať s nadávkami a nenávistnými komentármi. Svojrázneho činu neľutuje, napriek tomu dodala, že podobnú akciu už pri ďalšej prírodnej katastrofe nezopakuje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies