Obávaný útok PSG sa zrejme čochvíľa rozpadne

NETKY.SK • 18 Jún 2019, 11:51 • 2 min
Obávaný útok PSG sa zrejme čochvíľa rozpadne

PARÍŽ - Francúzske médiá hlásia, že brazílsky futbalista a hviezda PSG Neymar by mal po vypršaní zmluvy hlavné mesto Francúzska opustiť. Kontrakt mu platí do roku 2022, no francúzsky denník L'Équipe informoval, že šéfovia klubu nebudú Neymarovi brániť v odchode v prípade dobrej ponuky.

slovakia

left justify in out

"Nikto ho k ničomu nenúti. Samozrejme, existuje kontrakt, ktorý treba rešpektovať, ale dôležitejšia je oddanosť k nášmu projektu," vyjadril sa šéf klubu Nasser Al-Khelaifi. Denník L'Équipe priniesol vyjadrenie Neymarovho agenta Piniho Zahaviho, ktorý prezradil, že brazílsky supertalent by sa ešte pred vypršaním zmluvy mohol presunúť do Španielska, odkiaľ do Paríža prestúpil.

 

 

Bol to práve francúzsky klub, ktorý v roku 2017 zaplatil za Neymara Barcelone 222 miliónov eur. Dvadsaťsedemročný útočník si momentálne lieči roztrhnuté väzy v pravom členku. Toto zranenie ho vyradilo aj z turnaja Copa America, kde je domáca Brazília pasovaná za najväčšieho favorita celého turnaja. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies