Nezvestnú manažérku Kim Kardashian našli zavraždenú v kufri auta

NETKY.SK • 30 December 2021, 13:51 • 2 min
Nezvestnú manažérku Kim Kardashian našli zavraždenú v kufri auta

Angela Angia Kukawski zmizla 22. decembra. Blízki ju nahlásili na polícii ako nezvestnú. Deň po tom ju našli v kufri jej auta bez známok života. Bola manažérkou známych celebrít ako napríklad Kim Kardashian či Nicki Minaj.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovanie zatiaľ nebolo uzavreté. No polícia obvinila z vraždy manažérky jej priateľa Jasona Barkera. Štyridsaťdeväťročného Barkera zatkli 29. decembra a umiestnili ho do väznice Van Nuys, kde zostane do záveru vyšetrovania.

 

 

Polícia predpokladá, že k vražde došlo v ich spoločnej domácnosti v časti Sherman Oaks.

Kukawski zomrela na následky poranení hlavy a krku ostrým predmetom a taktiež na následky škrtenia. Trestné oznámenie prokurátorov okresu Los Angeles dokonca tvrdí, že Barker ju pred smrťou mučil nožom. Následne vyniesol mŕtve telo svojej priateľky a naložil do kufra auta. Auto potom odviezol do mesta Simi Valley, kde ho nechal zaparkované na okraji ulice.

 

 

K smrti manažérky sa už vyjadrili aj Kardashianovci. „Angela bola naozaj najlepšia. Starala sa o každého z nás a podarilo sa jej dosiahnuť veci, ktoré boli nemožné. Bude nám veľmi chýbať a jej rodine posielame najúprimnejšiu sústrasť v týchto ťažkých časoch.“

 

Prečítajte si: Separ okrem radosti z víťazstva nad rakovinou, poďakoval Tine aj novej priateľke

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies