Zadlžená Parma má tretieho majiteľa za sezónu

NETKY.SK • 10 Február 2015, 10:50 • 2 min
Zadlžená Parma má tretieho majiteľa za sezónu

PARMA - V talianskom futbalovom klube FC Parma sa striedajú majitelia a prezidenti ako inde tréneri. V pondelok sa ujal vlády na Štadióne Ennia Tardiniho Giampietro Manenti, ktorý organizáciu kúpil minulý týždeň od rusko-cyperského konzorcia. Na pozícii prezidenta vystriedal odstupujúceho Ermira Kodru.

slovakia

left justify in out

Po 21. kole figuruje Parma na poslednej priečke najvyššej talianskej futbalovej súťaže so ziskom len 9 bodov. Klub má pod zmluvou vyše 160 hráčov vrátane Slovákov Pavla Bajzu a Lukáša Haraslína a topí sa v dlhoch. Pre neskoré plnenie finančných záväzkov dokonca v jesennej časti prišlo o jeden bod v tabuľke Serie A. 

 

"Prezident Manenti a jeho spolupracovníci sa pokúšajú čo najskôr splniť všetky termíny a naštartovať proces prestavby klubu," uvádza sa vo vyhlásení. 

 

Nové vedenie musí vyrovnať dlhy do 16. februára, aby sa vyhlo ďalším sankciám. Predchádzajúci majitelia kúpili klub len v decembri od podnikateľa Tommasa Ghirardiho a jeho spoločnosti Eventi Sportivi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies